витамини

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Храна

Течен, високоусвояем витамин E в стъклено шише, 100 мл от Beaphar Холандия

ID 1101163

Beaphar Витамин Е в масло от пшеничен зародиш насърчава развитието на здрава кожа, козина и оперение, и стимулира плодовитостта и мускулното развитие. Тъй както витамин Е стимулира мускулите развитието и плодовитоста е под...

Разпечатай

Beaphar Витамин Е в масло от пшеничен зародиш насърчава развитието на здрава кожа, козина и оперение, и стимулира плодовитостта и мускулното развитие. Тъй както витамин Е стимулира мускулите развитието и плодовитоста е подходящ за употреба в размножителния период. Притежава свойства на антиоксиданта, способства за усвояването на витамин А. Маслото от пшеничен зародиш е източник на полиненаситени мастни киселини. Този продукт е в по-голямо шише от 100 мл което ще отговари на вашите нужди за по-дълъг период от време.

 

Vitamin E 5900 IU/кг

 

Начин на приложение: смесва се с храната.

 

Дозировка на ден:

Декоративни птици (дребни):

15 - 125 г  - 0,12 мл

 

Котки:

0 - 5 кг - 2,5 мл

5 - 15 кг - 2,5 - 5 мл

 

 

Кучета:

<5 kg  - 2,5 мл 

5 - 15 кг - 2,5 - 5 мл

15 - 25 кг -  5 - 15 мл

>25кг - 15 мл

 

Гълъби (декоративни):

200 - 1 000 гр - 0,2 мл

 

Гълъби (състезателни):

200 - 600 гр - 0,2 мл

 

Домашни птици:

<18 кг  - 0,24 мл

 

 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Вероятно всички сме запознати с това, че както ние така и домашните ни любимци се чувстваме по -малко жизнени при промяна на времето (пролетна умора), но има много повече обстоятелства, които влияят върху цялостното благосъстояние, като:

 

• Болест и възстановяване;

• Бременност и кърмене;

• Период на линеене: витамините могат да подпомогнат този процес;

• След употреба на лекарства, като за обезпаразитяване или антибиотици;

• Когато домашните любимци не се хранят с пълноценна храна, те ще пропуснат основните витамини и минерали.

 

Въпреки че добрата храна определя стандарта за добро здраве, допълнителният прием на витамини и минерали е също толкова важен. Витамините и минералите просто дават тласък на вашия домашен любимец да се възстанови, когато той/тя се нуждае най -много.

 

Също така, някои витамини не могат да се произвеждат от тялото сами, като таурин за котки. Тауринът е важен за мозъка, сърцето и очите. Има и някои птици, които не могат да произвеждат витамин А, който е необходим за насърчаването на мембраните и клепачите. Поради тази причина ние избрахме да разработим пълна гама от здравни продукти, които съдържат много витамини и минерали, за да поддържаме вашия домашен любимец в добро здраве.

Особено препоръчително е да давате на домашните любимци някои допълнителни витамини и минерали през есента и зимата, за да засилите имунната им система.

 

Уверете се, че вашият любим домашен любимец получава най-оптималното хранене с гамата витамини и минерали на Beaphar.

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа