лакомства и хранителни добавки

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Храна

Течен, високоусвояем витамин А в стъклено шише, 20 мл от Beaphar Холандия

ID 1303713

Beaphar Витамин А за птици (не водоразтворим витамин) е добавка, която помага за предотвратяване на недостиг на витамин А. Витамин А е изключително важен за птиците. Не случайно липсата му е един от най-често срещаните п...

Разпечатай

 

Beaphar Витамин А за птици (не водоразтворим витамин) е добавка, която помага за предотвратяване на недостиг на витамин А.

Витамин А е изключително важен за птиците. Не случайно липсата му е един от най-често срещаните проблеми при отглеждането им, често свързван със вторични инфекции.  

Vitamin A 11600000 IU/кг

 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Вероятно всички сме запознати с това, че както ние така и домашните ни любимци се чувстваме по -малко жизнени при промяна на времето (пролетна умора), но има много повече обстоятелства, които влияят върху цялостното благосъстояние, като:

 

• Болест и възстановяване;

• Бременност и кърмене;

• Период на линеене: витамините могат да подпомогнат този процес;

• След употреба на лекарства, като за обезпаразитяване или антибиотици;

• Когато домашните любимци не се хранят с пълноценна храна, те ще пропуснат основните витамини и минерали.

 

Въпреки че добрата храна определя стандарта за добро здраве, допълнителният прием на витамини и минерали е също толкова важен. Витамините и минералите просто дават тласък на вашия домашен любимец да се възстанови, когато той/тя се нуждае най -много.

 

Също така, някои витамини не могат да се произвеждат от тялото сами, като таурин за котки. Тауринът е важен за мозъка, сърцето и очите. Има и някои птици, които не могат да произвеждат витамин А, който е необходим за насърчаването на мембраните и клепачите. Поради тази причина ние избрахме да разработим пълна гама от здравни продукти, които съдържат много витамини и минерали, за да поддържаме вашия домашен любимец в добро здраве.

Особено препоръчително е да давате на домашните любимци някои допълнителни витамини и минерали през есента и зимата, за да засилите имунната им система.

 

Уверете се, че вашият любим домашен любимец получава най -оптималното хранене с гамата витамини и минерали на Beaphar.

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа