препарати и хигиена

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Спрей за премахване на миризми Simple Solution Yard Odor Away, 945 мл

ID 1007067

Спрей Simple Solution Yard Odor Away е просто решение за премахване на неприятни миризми на двора като ги неутрализира незабавно. Елиминира миризмата на урина и изпражнения и връща чудесния аромат на природа. Препаратът из...

Разпечатай

Спрей Simple Solution Yard Odor Away е просто решение за премахване на неприятни миризми на двора като ги неутрализира незабавно. Елиминира миризмата на урина и изпражнения и връща чудесния аромат на природа.

Препаратът използва нова специално патентована технология на основата на ензими и аромати с двойно действие. Ускорява разграждането на отпадъците и елиминира миризмите от питомците. Идеален е за премахване на петна от мебели, бетон, камъни, стени, настилки и на други места в двора. Може да се използва и върху тревата без да я увреди.

Действа както при нови, пресни замърсявания, така и при стари. С една бутилка можете да обработите над 700 кв. м.

Спреят за премахване на миризми Simple Solution Yard Odor Away е безопасен за употреба. Безвреден е както за отглежданите животни, така и за хората, когато се използва според указанията.

Преди употреба: Премахнете защитното фолио. Разклатете продукта добре.

Употреба: Свържете спрея с маркуча. Задръжте лоста за заключване и натиснете дюзата в посока обратна на часовниковата стрелка към позиция ON докато дюзата щракне и се заключи.

Пуснете водата с налягане ¼ или ½ . Пръскайте равномерно върху замърсената зона. Оставете мястото да изсъхне само. Повторете при необходимост. След употреба натиснете дюзата в OFF позиция и след това спрете водата. Задръжте лоста за заключване и завъртете дюзата по посока обратно на часовниковата стрелка към позиция WATER докато останалата вода изтече, след това разделете спрея от маркуча.

Състав: пречистена вода, не-патогенна бактерия, мек препарат, натурални ензими и аромати.

Внимание: Избягвайте контакт с очите, поради риск от раздразнение. В случай на контакт, изпийте внимателно с вода в продължение на 15 минути. Пазете продукта далеч от деца и животни.

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа