на гранули

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Sera Vipagran Baby за рибки под 4 см

Sera Vipagran Baby е идеалната храна за захранване на млади рибки, както и като балансирана основна храна за всички риби с дължина до 4 см, хранещи се в средните водни слоеве, а също и за рибки с малка уста. Предлага се в ...

Разпечатай

Sera Vipagran Baby е идеалната храна за захранване на млади рибки, както и като балансирана основна храна за всички риби с дължина до 4 см, хранещи се в средните водни слоеве, а също и за рибки с малка уста. Предлага се в разфасовки от 50 и 100 мл.

Ценната смес с VIP формула и високото съдържание на протеини водят до оптимално усвояване и осигуряват здравословно и балансирано развитие. Храната се усвоява много лесно, изяжда се напълно и така се избягва замърсяване на водата. 

Инструкция за употреба: Хранете с тази силна храна пестеливо, до 6 пъти на ден, възрастните риби 1-2 пъти дневно, само по толкова, колкото рибите изяждат за кратко време.

Състав: царевичен глутен, пшеничен глутен, яйчен прах, спирулина, бирена мая, пшеничен зародиш, люцерново брашно, брашно от коприва, гамарус, брашно от морски водорасли, магданоз, пипер, спанак, рибно масло, моркови, брашно от зеленоуста мида, чесън, оцветители ( астаксантин, FD&C red #3, FD&C yellow #5, FD&C blue #2)

Добавки: Витамини А, Д3 , Е, B1 , B2 , стабилизиран Вит. C

Качествен анализ: протеин 39.2 %, мазнини 8.3 %, влакнини 4.2 %, влага 6.3 %, пепел 4.0 %.

Производител: Sera Gmbh, Хайнсберг, Германия

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа