oборудване

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

sera siporax pond algenstop Professional - биологичен филтърен материал против водорасли, 1 кг

ID 122131

Уникален контрол на водораслите в езерото, чрез бактерии Разграждащите хранителни вещества бактерии в стабилна, постоянна форма започва да работи и да се размножава веднага след контакт с водата и остават активни за дълго...

Разпечатай

Уникален контрол на водораслите в езерото, чрез бактерии 

Разграждащите хранителни вещества бактерии в стабилна, постоянна форма започва да работи и да се размножава веднага след контакт с водата и остават активни за дълго време.

Те премахват хранителните вещества на водораслите – по специално фосфатите – от водата и така се борят ефективно срещу нежеланите водорасли в градинското езеро, на принципа на хранителната конкуренция. Растежа на водораслите е подтиснат и популацията им е редуцирана задълго.

Направена е профилактика срещу т.нар цъфтеж на водорасли.

 

Съдържа бактерии и среда за тяхното размниожаване, които усвояват хранителните вещества на нежеланите водорасли (като фосфатите) и така се броят с тях по биологичен път, чрез хранителна конкуренция.

 

Активността на бактериите намалява след около един месец. След един месец продукта не се изхвърля, тъй като това е високоефективния филтърен материал sera siporax, чийто живот е практически неограничен и той може да остане във филтъра, като биологичен филтърен материал.

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа