Филтри и ф.материали

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

sera Siporax Nitrat-minus - филтърен материал 145 g

ID 121230

sera Siporax Nitrat-minus - филтърен материал 145 g - Биологичен филтърен материал за отстраняване на нитрати sera siporax Nitrat-minus Professional е високоефективен филтърен материал за биологично разграждане на нитрати ...

Разпечатай

sera Siporax Nitrat-minus - филтърен материал 145 g - Биологичен филтърен материал за отстраняване на нитрати


sera siporax Nitrat-minus Professional е високоефективен филтърен материал за биологично разграждане на нитрати с паралелно разграждане на нитрити и амоний. Денитрификацията е оптимално подобрена и максимизирана от биополимерната сфера, съответстваща на пръстена на siporax. Разградимият биополимер служи като източник на въглерод за бактериите, които разграждат нитратите.

Биополимерната сфера не само увеличава биологичните характеристики на филтъра на уникалната синтерована стъклена тръба, но същевременно увеличава времето на задържане на филтъра по два начина. Освен разграждането на замърсителите, специалната конструкция на сферата оптимизира водния поток и по този начин подобрява транспорта на вещества във вътрешния пръстен на siporax. sera siporax Nitrat-minus Professional следователно е почти не изискващ поддръжка и преди всичко дълготраен филтърен материал. Честотата на смяната на водата също може да бъде намалена. Параметрите на водата могат да бъдат подобрени чрез siporax Nitrat-minus Professional, особено в по-големи и/или гъсто зарибени общи аквариуми или аквариуми с цихлиди.

sera siporax Nitrat-minus Professional може да се комбинира с вече налични продукти на siporax, като siporax Professional, siporax mini Professional и siporax pond Professional. Осигурявайки въглерод, той ще подобри разграждането на замърсителите и там.

Сферите на биополимера се разграждат от бактериите с течение на времето и се разтварят. Те могат просто да бъдат заменени за подновяване на източника на въглерод.

Забележка: В основно растителни или аквариуми с гъсто засадени растения и съответстващи изисквания за азот, тази филтрираща среда може да доведе до нужда от допълнително торене на NPK (напр. със sera flore 4 plant).

Дозировка: 1 сфера на всеки 15 литра вода

Име на продуктаSAP-Mat.-Oνομασία Съдържание Продукт no.SAP-Mat.-Aριθμός
sera siporax Nitrat-minus Professional

siporax nitrat-minus Prof 500ml INT 500мл (145г) 3263147162

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа