таблетизирани, чипс и други

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Sera Professional натурална храна за риби с 60% хирономус, 35 гр

ID 120822

Прикрепващ се чипс за здравословно разнообразие и вълнуващи наблюдения Благодарение на съдържащите се в ядрото 60% хирономус Sera Bloodworm Snack Professional е неустоим за рибите. Желаните хранителни съставки привличат до...

Разпечатай

Прикрепващ се чипс за здравословно разнообразие и вълнуващи наблюдения

Благодарение на съдържащите се в ядрото 60% хирономус Sera Bloodworm Snack Professional е неустоим за рибите. Желаните хранителни съставки привличат дори най-сремежливите риби.

След кратък престой във вода нежният коекструдиран чипс лесно се закрепва към стъклото на аквариума. Рибите ентусиазирано късат лакомството парче по парче и така ви се отдава възможност за вълнуващо наблюдение. Бързо потъващия чипс също е подходящ и за разнообразяване на менюто на всички дънни риби. Лесно смилаемото лакомство е без никакви оцветители и консерванти. Високото съдържание на хранителни организми 60% в ядрото на двуцветната храна прави чипса особено атрактивен и ценен.

Направете храненето привлекателно за очите

Новите продукти Sera Snack Professional превръщат аквариума в кино. Висококачествената храна във формата на чипс се залепва към стъклото на аквариума, където се изяжда от рибите парче по парче. Sera разработи новата линия Snack Professional за повече забавление, повече разнообразие и за уникална гледка към подводния свят на аквариума. 

Залепващият чипс може да бъде закрепен от вътрешната страна на стъклото в аквариума. Това позволява да привлечете дори срамежливи и криещи се видове и така може да ги наблюдавате, докато се хранят. Освен изключителния опит по време на хранене, снаксовете са с великолепно качество. Те съдържат 60% лиофилизирани хранителни животни. Това ги прави особено подходяща храна за обитателите на аквариума.  

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа