на гранули

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Sera ImmunPro Mini Nature храна с пробиотични бактерии за риби под 4 см

Sera ImmunPro Mini Nature е бавно потъваща развъдна храна за всички декоративни риби до 4см. Пробиотиците са добавени към храната чрез особено щадяща процедура и стабилизират стомашната флора на малките декоративни риби. ...

Разпечатай

Sera ImmunPro Mini Nature е бавно потъваща развъдна храна за всички декоративни риби до 4см. 

Пробиотиците са добавени към храната чрез особено щадяща процедура и стабилизират стомашната флора на малките декоративни риби. Храненето с нея намалява замърсяването на водата, защото усвояването е подобрено. Благодарение на високия процент протеини - над 50%, добавянето на пробиотик и функционалните съставки като МОЗ, водорасли Haematococcus, спирулина, храната осигурява бърз растеж, здравословно развитие и брилянтни цветове на рибите.

ImmunPro е още една от иновациите на Sera в гамата от храни за декоративни риби. Високият клас храни за декоративни риби за първи път съдържа стабилизатора за стомашна флора Bacillus subtilis, който е одобрен за декоративни риби от юни 2016 и е изрично препоръчан от EFSA (Европейският орган за безопасност на храните) за използване в храни за декоративни риби за подобряване на растежа и усвояването на храната.

Оптимизирането на усвояемостта на храната дълготрайно подпомага развитието и здравето на рибите. Подсилените риби боледуват по-рядко. Освен това значително се намалява замърсяването на водата с ихтиотоксични субстанции и продукти, които подпомагат водораслите.

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа