За растенията

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Храна

Sera Florena течен тор за аквариумни растения

Течен продукт за великолепни аквариумни растения Sera Florena е идеален продукт за аквариумни растения, които приемат хранителни вещества главно с листата. Аквариумните растения са много важни за аквариума, защото разгражд...

Разпечатай

Течен продукт за великолепни аквариумни растения

Sera Florena е идеален продукт за аквариумни растения, които приемат хранителни вещества главно с листата. Аквариумните растения са много важни за аквариума, защото разграждат замърсяванията и поемат хранителните вещества на водораслите. Sera Florena осигурява на аквариумните растения всички важни минерали и микроелементи за здрав и пълноценен растеж, така че те да могат да изпълняват важните си задачи. Недостигът на хранителни вещества е избегнат без да се натоварва аквариума с излишни химикали.

Новата иновативна формула съдържа стабилен комплекс на желязо, който не се разгражда дори при преминаване на водата през UV-C пречиствател. Този продукт не съдържа нитрати и фосфати. Добре се понася от от всички безгръбначни. Комбинацията от Sera Florena и Sera Florenette е добре балансирана и отговаря на всички изисквания на различните видове аквариумни растения.

50 мл                   за 200 л вода

100 мл.                за 400 л вода                                   

250 мл.                за 1,000 л вода

2 500 мл.             за 10 000 л вода                           

5 000 мл.             за 20 000 л вода

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа