лакомства

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Саламена пръчица Oasy със заек, 1 брой, 12 гр

ID 0504557

Саламена пръчица Oasy със заек е страхотно предложение, което може да се използва за награда в ежедневието или по време на обучение. Предлага се в удобни еднократни опаковки, което позволява винаги да имате по едно лакомст...

Разпечатай

Саламена пръчица Oasy със заек е страхотно предложение, което може да се използва за награда в ежедневието или по време на обучение. Предлага се в удобни еднократни опаковки, което позволява винаги да имате по едно лакомство в джоба. Може да се предлага и на малки парченца по време на тренировка.

Саламена пръчица Oasy със заек е направена от специално подбрани съставки. А резултатът е здравословно и вкусно изкушение, на което никой лаещ приятел не може да устои.

Състав: Месни и животински странични продукти (95% от които 6% от заек), минерали.

Аналитични съставки: суров протеин 33,5%, сурови масла и мазнини 20%, суров пепел 10%, сурови влакна 2%, влага 28%. С антиоксиданти и консерванти. Без оцветители, без ГМО, без соя, без глутен.

Препоръки за храненето: Давайте като лека закуска. Винаги осигурявайте на кучето прясна вода. Съхранявайте на хладно и сухо място.

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа