лакомства

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Саламена пръчица Oasy с пуйка, 1 брой, 12 гр

ID 0504556

Саламената пръчица Oasy с пуйка е страхотна награда за лаещи приятели. Направена е от най-добрите съставки, което прави новото лакомство здравословно и вкусно предложение. С него можете да зарадвате любимеца по всяко време...

Разпечатай

Саламената пръчица Oasy с пуйка е страхотна награда за лаещи приятели. Направена е от най-добрите съставки, което прави новото лакомство здравословно и вкусно предложение. С него можете да зарадвате любимеца по всяко време, а може да го използвате и като стимул по време на обучение.

Саламената пръчица Oasy с пуйка е в удобна опаковка от 1 брой, това позволява винаги да имате по едно лакомство в джоба си. Освен това можете да разделяте пръчицата и да я давате на малки хапки по време на тренировка.

Състав: Месни и животински странични продукти (95% от които 6% от пуйка), минерали.

Аналитични съставки: суров протеин 33,5%, сурови масла и мазнини 20%, суров пепел 10%, сурови влакна 2%, влага 28%. С антиоксиданти и консерванти. Без оцветители, без ГМО, без соя, без глутен.

Препоръки за храненето: Давайте като лека закуска. Винаги осигурявайте на кучето прясна вода. Съхранявайте на хладно и сухо място.

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа