от изкуствена лента

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Храна

Повод Project Blu Adriatic от 100% рециклирани материали

ID 8707082

Adriatic Leash е екологичен повод за кучета от колекцията на Adriatic. Изработен от устойчива и качествена полиестерна материя - направен е от пластмасови бутилки от океаните и рециклирани дрехи с цел да поддържат нашата п...

Разпечатай

Adriatic Leash е екологичен повод за кучета от колекцията на Adriatic. Изработен от устойчива и качествена полиестерна материя - направен е от пластмасови бутилки от океаните и рециклирани дрехи с цел да поддържат нашата планета чиста. Изключително здрав и стилен с удобна ръчна закачалка.

 

Размер: 2.0-110см

Цвят: сив

 

Може да комбинирате повода с нашийник от същия цвят или друг по ваш вкус.

От изобретението си преди около 100 години пластмасата се превърна в неразделна част от нашето ежедневие, но всяка година около осем милиона тона се озовава в океана, където може да бъде смъртоносна. Продуктите на Project Blu преобразуват тази пластмаса и я превръщат в рециклирана полиестерна прежда и пълнежи. Това от своя страна намалява заплахата за нашата екосистема.

80% от океанските отпадъци са от най-бедните държави в света. Работейки с местни общности, пластмасата се превръща в ценен ресурс, като се рециклира, вместо да се изхвърля.

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа