консервирани

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Пауч за котки и малки котенца Piper, 100 гр

Пълноценна храна за израснали котки и котенца от всички породи без зърно. Предлага се в два вкуса - пиле и сьомга. Храната покрива 100% от дневните нужди от всички хранителни вещества, минерали и витамини за израснали котк...

Разпечатай

Пълноценна храна за израснали котки и котенца от всички породи без зърно.

Предлага се в два вкуса - пиле и сьомга.

Храната покрива 100% от дневните нужди от всички хранителни вещества, минерали и витамини за израснали котки и котенца от всички породи с умерена физическа активност, които не са бременни или кърмещи.

Балансирана по отношение на съдържанието на хранителни вещества въз основа на съвременните хранителни стандарти и препоръки за правилното хранене.

Осигурява правилна поддръжка и минерализацията на костите и зъбите и правилното протичане на всички метаболитни процеси. От особено значение е наличието на високо съдържание на ЕРА и DHA - киселини, включени в процеса на имунна защита и от особено значение за нервната тъкан и репродукцията.

Ненаситените мастни киселини от Омега-6 групата  имат значително влияние върху регулирането на метаболитните процеси и заедно с Омега -3 мастни киселини играят важна роля в инхибирането на възпалителните процеси.

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа