консервирани

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Пауч за кастрирани котки Piper Sterilized, 100 гр

Пълноценна храна за кастрирани котки от всички породи без зърно. Предлага се с два вкуса - заек и риба тон. Точно подбрани суровини, благодарение на които съдържанието на хранителни вещества покрива специфичните хранителни...

Разпечатай

Пълноценна храна за кастрирани котки от всички породи без зърно.

Предлага се с два вкуса - заек и риба тон.

Точно подбрани суровини, благодарение на които съдържанието на хранителни вещества покрива специфичните хранителни изисквания на котките, които са претърпели стерилизация.

Piper Sterilized стимулира и контролира хода на всички метаболитни процеси, осигурява поддържане на постоянно телесно тегло, без да създава както недостиг, така и излишък от хранителни вещества. Той е източник на протеин с много висока смилаемост и биологично качество, богати на всички основни аминокиселини.

Добавянето на L-карнитин увеличава ефективността на метаболизма на мастните киселини, благодарение на което храната е лесно усвояема, което намалява риска от наднормено тегло и затлъстяване. Освен това този процес се засилва чрез обогатяване на храната с йод - съставка на хормоните на щитовидната жлеза, отговорни за поддържането на метаболитния баланс на целия организъм. Благодарение на подходящия производствен метод и прецизния избор на суровини храната се характеризира с високи коефициенти на смилаемост на всички хранителни вещества и е подходяща за нуждите на храненето на стерилизирани котки от всички породи.

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа