консервирани

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Пастет за кучета Oasy Puppy&Junior Chicken, 150 гр

Пастет за кучета Oasy Puppy&Junior Chicken е пълноценна храна за малки и млади лаещи приятели. Специално формулирана въз основа на изискванията и потребностите на четириногите в този етап от тяхното развитие. Изключително ...

Разпечатай

Пастет за кучета Oasy Puppy&Junior Chicken е пълноценна храна за малки и млади лаещи приятели. Специално формулирана въз основа на изискванията и потребностите на четириногите в този етап от тяхното развитие. Изключително вкусно предложение, което много ще допадне на подрастващите симпатяги.

Пастет за кучета Oasy Puppy&Junior Chicken е с 59% месо и месни производни и е идеален за ежедневна употреба. Приготвен е на пара, което запазва вкусовите му качества и го прави лесен за храносмилане. Рецептата му включва натурални съставки, които осигуряват много протеини.

Препоръки за хранене: От 3 до 12 месеца давайте по 1-1.5 пастета на ден за кученца с тегло към 2 кг в зряла възраст; 2.5 пастета за кучета с тегло към 5 кг в зряла възраст и около 4 пастета за кучета с тегло към 10 кг в зряла възраст. Дневната дажба може да варира в зависимост от възрастта и нивото на физическа активност на животното. Винаги осигурявайте на домашния си любимец прясна вода за пиене.

Съхранение: Да се съхранява на хладно и сухо място и да се предлага на животните на стайна температура.

Състав: Месо и месни производни (≥59%, от които пилешко 14%), зърнени култури, минерали, масла и мазнини.

Аналитични съставки: Протеин 8%, сурови масла и мазнини 9%, суров пепел 2%, сурови влакна 0,5%, влага 77%.

Добавки/кг: Витамин D3 150 IU, Витамин Е 50mg, Цинков сулфат, монохидрат 72 mg, Манганов сулфат, монохидрат 5,2 mg, Калциев йодат, безводен 0,6 mg, Меден хелат на аминокиселини хидрат 10 mg. Без изкуствени оцветители, консерванти и ароматизатори.

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа