консервирани

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Пастет за котка Oasy Kitten Tasty Pate, 100 гр

Пастет за котка Oasy Kitten Tasty Pate е кулинарно изкушение за малки котета. Предлага се в удобна опаковка от 100 гр и е специално формулиран, за да отговори на нуждите на подрастващите писани. Съдържа 59% месо и месни пр...

Разпечатай

Пастет за котка Oasy Kitten Tasty Pate е кулинарно изкушение за малки котета. Предлага се в удобна опаковка от 100 гр и е специално формулиран, за да отговори на нуждите на подрастващите писани. Съдържа 59% месо и месни производни и е с неустоимия вкус на пилешко.

Пастет за котка Oasy Kitten Tasty Pate е без изкуствени оцветители, консерванти и ароматизатори. Приготвен е като съставките са обработени на пара. По този начин се запазва чудесният им аромат, остават все така апетитни и са лесни за храносмилане.

Захранването на котето от първите дни на живота с пълноценна и висококачествена храна е от основно значение за неговото здраве и жизненост. Пастет за котка Oasy Kitten Tasty Pate е идеалната диета за мъркащи любимци с много животински протеини и естествени съставки. Гарантира висока смилаемост и страхотен вкус!

Препоръки за хранене: около 1.5 пастета на ден за котенца до 4 месеца и от 2 до 3 пастета за котенца от 5 до 10 месеца или повече. Дневната дажба е за котенца с тегло от 4 кг в зряла възраст и може да варира в зависимост от възрастта и нивото на активност на животното. Разделете количеството на повече от едно дневно хранене.

Съхранявайте на хладно и сухо място и давайте на любимеца си пастета на стайна температура. Винаги осигурявайте много прясна вода.

Състав: Месо и месни производни (≥59%, от които пилешко 14%), минерали.

Аналитични съставки: Протеин 10%, сурови масла и мазнини 7%, суров пепел 2%, сурови влакна 0,3%, влага 80%.

Добавки/кг: Витамин D3 200 IU, витамин Е 30mg, цинков сулфат, монохидрат 32 mg, манганов сулфат, монохидрат 4,3 mg, калциев йодат, безводен 0,15 mg, меден хелат на аминокиселини хидрат 10 mg; Технологични добавки: Cassia Gum 1500mg.

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа