отопление

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Нагревател за терариум от Zoo Med USA

Идеални за нагряване на терариум, постоянно 24 часа или добавъчно нагряване. Поставят се под или отстрани на терариума. Подходящи са за терариуми, вивариуми за дребни животни и палудариуми за растения. Изработен е от солид...

Разпечатай

Идеални за нагряване на терариум, постоянно 24 часа или добавъчно нагряване. Поставят се под или отстрани на терариума. Подходящи са за терариуми, вивариуми за дребни животни и палудариуми за растения. Изработен е от солидни хром-никелови елементи, изключително икономичен и е по-удобен за употреба от останалите нагряващи уреди. Има гаранция от 1 година, която важи само срещу касов бон.

Размери:

  • 15x20 см за терариуми с обем 40 до 80 литра - 8 W
  • 20x30 см за терариуми с обем 100 до 120 литра - 16 W
  • 20x45 см за терариуми с обем 150 до 200 литра - 24 W

ВНИМАНИЕ: Поставя се винаги от външната страна на терариума. Само за стъклени терариуми! Не е подходящ за терариуми от пластмаса, акрил, дърво, фибростъкло и метал и др. Винаги четете инструкциите за употреба! Там е указан начинът на употреба и полезни съвети за ползването на уреда.

Производител Zoo Med USA.

Zoo Med представя първите витамини за влечуги през 1982 г и никога не поглежда назад. Днес те имат три изобретени и патентовани от тях продукта и още три ще бъдат патентовани скоро. Техният най-голям успех е изобретяването на лампите с UVB излъчване през 1993 г, които стават стандарт при отглеждането на влечуги в Зоологическите градини, ветеринарните лечебници и любителите на влечуги по целия свят.

Повече информация за продуктите, фото, конкурси и други услуги за клиента на www.zoomed.com

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа