от изкуствена лента

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Нагръдник за кучета Halti No Pull Harness против дърпане

Нагръдникът за кучета Halti No Pull Harness против дърпане е експертно проектиран, така че да осигури максимално удобство на домашните любимци. Идеален е за всички четириноги красавци, които обичат да се дърпат от каишката...

Разпечатай

Нагръдникът за кучета Halti No Pull Harness против дърпане е експертно проектиран, така че да осигури максимално удобство на домашните любимци. Идеален е за всички четириноги красавци, които обичат да се дърпат от каишката и да усложняват задачата на стопаните по време на разходка.

Нагръдник за кучета Halti No Pull Harness е с уникален дизаин и механизъм против дърпане, който може да се използва с една лента или за по-силни кучета с още една допълнителна. Произведен е от британските експерти в областта на аксесоарите за домашни любимци The Company of Animals.

Гамата на Halti се отличава с това, че позволява контрола върху дърпащите се четириноги. Новото предложение също не прави изключение и се грижи както за комфорта на стопаните, така и за този на животните.

Как работи нагръдник за кучета Halti No Pull Harness?

Когато кучето реши да се отдалечи повече от собственика, нагръдникът леко стяга и тегли нагоре гръдния кош – именно по този начин се контролира поведението на животното.

Нагръдник за кучета Halti No Pull Harness:

  • По-добри резултати в сравнение с традиционните нагръдници;
  • За контрол на дърпащи се кучета;
  • С възможност за подсилване;
  • Произведен от The Company of Animals.

За повече информация вижте прикаченото видео!

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа