Транспортни чанти, клетки + аксесоари

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Храна

Метални клетки Dog cottage от Savic, Белгия

Метални сгъваеми клетки с прахово боядисана стомана в черен цвят. Размери: 52,50cm x 30,50cm x 35,50cm 77,00cm x 47,50cm x 54,50cm 119,50cm x 76,00cm x 81,50cm Може да се използват за тренировки, стационар и транспорт. Въз...

Разпечатай

Метални сгъваеми клетки с прахово боядисана стомана в черен цвят.

Размери:

52,50cm x 30,50cm x 35,50cm

77,00cm x 47,50cm x 54,50cm

119,50cm x 76,00cm x 81,50cm

Може да се използват за тренировки, стационар и транспорт.

Възможност за отваряне отпред и отстрани.

* Лесни за монтаж и демонтаж без нужда от инструменти;

* Лесно се почистват;

* Устойчиви на корозия;

* След сгъване са плоски и заемат малко място;

* Доказан метод за приучване на кучето към домашен начин на живот.

Повече информация може да получите от сайта на Savic

**********************************************************

Клетката или пластмасовата транспортна чанта са изключително важен аксесоар за всяко куче. Освен за транспорт те играят много важна роля при обучението на вашия домашен любимец. Всички водещи специалисти по обучение на кучета препоръчват използването им още от първия ден, в който кучето влезе във вашия дом и стане член на вашето семейство. В тях то се чувства в безопасност - това е "тяхното" място, където никой няма право да ги безпокои.

Клетката е и мястото за спане. Най-подходящото място за поставянето на "къщата" е в общата стая на вашето жилище. Също така чрез използването ѝ кучето се приучава към правилни хигиенни навици.

Клетката трябва да е с размери, подходящи за възрастно куче. В същото време не трябва да е прекалено голяма, за да не може то да използва единия ѝ край за тоалетна. Разчита се на инстинкта на кучето да се пази чисто.

Обучението на кучето с клетка е важно също и за безопасността на вашия дом и вашите деца, както и на него самото. Вие ще можете да оставяте кучето затворено в клетката по време на вашето отстсъствие. Така то няма да може да гризе кабелите на електрическите уреди и вашите малки деца няма да могат да опитват какъв вкус има кучешката храна.

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа