Транспортни чанти, клетки + аксесоари

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Храна

Метални cгъваеми клетки Savic Dog Residence

Метални сгъваеми клетки Dog Residence от Savic Белгия. Може да се използват за тренировки, стационар и транспорт. С покритие от цинк. Възможност за отваряне отпред и отстрани. * Лесни за монтаж и демонтаж без нужда от инст...

Разпечатай

Метални сгъваеми клетки Dog Residence от Savic Белгия. Може да се използват за тренировки, стационар и транспорт. С покритие от цинк. Възможност за отваряне отпред и отстрани.

* Лесни за монтаж и демонтаж без нужда от инструменти;

* Лесни за почистване;

* Устойчиви на корозия;

* След сгъване са плоски и заемат малко място;

* Доказан метод за приучване на кучето към домашен начин на живот.

Отделно можете да закупите комплект от 4 бр колела, дръжки и други аксесоари.

Размери: 

  1. Dog Residence 50 - 50 х 33 х 40
  2. Dog Residence 61 - 61 x 46 х 61
  3. Dog Residence 76 - 76 х 53 х 61
  4. Dog Residence 91 - 91 х 61 х 71
  5. Dog Residence 107 - 107 х 71 х 81
  6. Dog Residence 118 - 118 х 76 х 88

Повече информация може да получите от сайта на Savic.

**********************************************************

Клетката или пластмасовата транспортна чанта са изключително важен аксесоар за всяко куче. Освен за транспорт те играят много важна роля при обучението на вашия домашен любимец. Всички водещи специалисти по обучение на кучета препоръчват използването им още от първия ден, в който кучето влезе във вашия дом и стане член на вашето семейство. В тях то се чувства в безопасност - това е "тяхното" място, където никой няма право да ги безпокои.

Клетката е и мястото за спане. Най-подходящото място за поставянето на "къщата" е в общата стая на вашето жилище. Също така чрез използването ѝ кучето се приучава към правилни хигиенни навици.

Клетката трябва да е с размери, подходящи за възрастно куче. В същото време не трябва да е прекалено голяма, за да не може то да използва единия ѝ край за тоалетна. Разчита се на инстинкта на кучето да се пази чисто.

Обучението на кучето с клетка е важно също и за безопасността на вашия дом и вашите деца, както и на него самото. Вие ще можете да оставяте кучето затворено в клетката по време на вашето отстсъствие. Така то няма да може да гризе кабелите на електрическите уреди и вашите малки деца няма да могат да опитват какъв вкус има кучешката храна.

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа