осветление

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Лампа за отопление, UV и осветление Power Sun от Zoo Med, САЩ

ID 150641

Три в едно – отопление, осветление и UV лъчи в една лампа! В терариума вече е нужна само една стандартна керамична фасунга Е 27, за да осигурите на вашите любимци светлина, топлина и UVА и UVB лъчи. Живачна лампа с в...

Разпечатай

Три в едно – отопление, осветление и UV лъчи в една лампа! В терариума вече е нужна само една стандартна керамична фасунга Е 27, за да осигурите на вашите любимци светлина, топлина и UVА и UVB лъчи.

Живачна лампа с вграден баласт (не е необходим допълнителен баласт) – Zoo Med  PowerSunTM UV - 160 Вата.

ГАРАНЦИЯ - една година

За големи вивариуми и терариуми или когато се изискват високи нива на UVA/UVB лъчи. Предпочитанияt избор на зоопаркове, ветеринарни клиники, зоомагазини и професионални развъдници! Особено подходяща e за превенция и лечение на костните заболявания при влечугите (Metabolic Bone Disease). Идеална e за големи вивариуми/терариуми/стаи с водни костенурки, сухоземни костенурки, големи гущери или змии. Подходяща e също за волиери с папагали и други птици.

Внимание: Бъдете сигурни, че фасунгата е керамична и отговаря на ватовете на лампата.

С качествена никелирана метална част на фасунгата за предпазване от корозия. Лампата трябва да свети средно около 12 часа на ден (продължителността на осветлението зависи от вида на животното и сезона), за да осигури дневен и нощен цикъл на вашия любимец. За повече информация за нуждата на влечугите от UV светлина, моля вижте pdf файла (информацията е на английски език).

Внимание: Не изхвърляйте лампата като битов отпадък. Лампата, както и всички битови компактни лампи, съдържа живак. Mоля, върнете я в магазина, от който сте я закупили или я изхвърлете в пунктовете за събиране на електрически крушки. Повече информация за електрическите крушки (на английски език) - http://www.lamprecycle.org/.

 

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа