за дома

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Компостируема биоразградима торбичка-чувалче за отпадъци (400х400мм), 50 бр стек

ID 061003

Компостируемата биоразградима торбичка-чувалче е 8-литров вариант, който е подходящ за стандартни кошчета за боклук. Удобна, мека и приятна на допир – чудесна алтернатива на найлоновите торбички. Произведена е по спе...

Разпечатай

Компостируемата биоразградима торбичка-чувалче е 8-литров вариант, който е подходящ за стандартни кошчета за боклук. Удобна, мека и приятна на допир – чудесна алтернатива на найлоновите торбички. Произведена е по специална технология (BIOCARTENE) от картофено нишесте и е сертифицирана в Брюксел с OK COMPOST от VINÇOTTE по Директива на ЕС № 13432.

Компостируемата биоразградима торбичка-чувалче е 100% биоразградима. Разлага се в анаеробна среда за период от 90 дни и наторява почвата. Не се разпада на микро частици, които да замърсяват, както се случва с обикновените биоразградими торбички.

Как действа компостируемата биоразградима торбичка-чувалче?

Високото качество се постига чрез правилно предварително сортиране на хранителните отпадъци. Компостируемата биоразградима торбичка-чувалче има висока бариера на проникване срещу бактерии, вируси, спори и мухъл. Благодарение на естеството на материала (зеленчуково нишесте), опаковките за хранителни отпадъци позволяват изправяне на влагата, което гарантира изсушаването на боклука и редуцира на неприятните миризми, защото са дишащи.

Компостируемата биоразградима торбичка-чувалче може да бъде компостирана заедно с хранителния отпадък. Употребата ѝ гарантира добри хигиенни условия за сметизвоващите компании и сметищата.

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа