Съдове за храна и вода

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Храна

Kомплект за хранене Butler - Happy Planet от Savic, Белгия

ID 0602430

Най-доброто за нашите домашни любимци и нашата планета, съчетано с втори живот за пластмасовите отпадъци. С поглед към дизайна и лекотата на използване. Сега това е Happy Planet от Savic, ежедневен комфорт и помощ за околн...

Разпечатай

Най-доброто за нашите домашни любимци и нашата планета, съчетано с втори живот за пластмасовите отпадъци. С поглед към дизайна и лекотата на използване. Сега това е Happy Planet от Savic, ежедневен комфорт и помощ за околната среда в едно.

Butler Happy Planet е поднос за сервиране на храна, направен от постиндустриален материал, подходящ за котки и малки кучета.

Butler Happy Planet е чудесен начин да сервирате храна или вода на домашния си любимец без да има остатъци от храна по пода.комплекта Butler е снабден с 4 неплъзгащи се крачета за допълнителна стабилност. Освен това, благодарение на високия ръб, няма разливане на храна, тъй като тя остава на тавата. Можете да използвате Butler за суха или мокра храна или дори вода.

Таблата съдържа 2 лесно свалящи се купички от 300 мл. Butler е лесен за почистване, може да се измие и в съдомиялна машина.

Използвайки рециклиран материал, можем да намалим въздействието върху природата. Цветовата ни палитра на Happy Planet е вдъхновена от тази цел. Разпознаваем дизайн със свеж вид. Създайте спокойствие за вас и за планетата.

 

  • Kомплект за хранене  Butler Happy Planet 45 x 36 x 8см, черно
  • член на ЕС Circular Plastic Alliance 
  • Произведено в Белгия

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа