лакомства

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Кокал натурален свински Serano, шунка

ID 0502365

Кокал натурален свински Serano, шунка, е 100% натурално лакомство с много витамини и минерали. Специално предложение без глутен, зърнени култури или захар. Вкусно и ароматно кулинарно изкушение, което може да се използва к...

Разпечатай

Кокал натурален свински Serano, шунка, е 100% натурално лакомство с много витамини и минерали. Специално предложение без глутен, зърнени култури или захар. Вкусно и ароматно кулинарно изкушение, което може да се използва като награда за домашния любимец, но не и като основна храна.

Съвети за хранене: Може да се дава като закуска. Тъй като става въпрос за натурален естествен продукт, размерът може да варира. Извадете малките или счупени парченца, ако има такива, за да избегнете опасността от задавяне. Постарайте се животното винаги да разполага с прясна вода.

Безопасност: Изберете закуска според размера на кучето. За безопасността на домашните любимци, добре е да се наблюдават, когато похапват лакомство.

Съхранение: Да се съхранява на хладно, чисто и сухо място. Този продукт е лакомство и не е предназначен за хранене като основна храна. Не е за човешка консумация.

Състав: 100% прасе, шунка

Аналитични съставки: Суров протеин 34.6%; Сурови мазнини 20.0%; Сурови влакна 1,7%; Сурова пепел 42,0%; Влага 24,2%; Калций 9,3%; Фосфор 2.1%

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа