клетки

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Клетка Wellington Play Pen от Savic, Белгия

ID 130223

Големите папагали имат нужда от по-просторен дом. Затова ви предлагаме клетката Wellington Play Pen, която е голяма и удобна. Оборудвана е с 4 масивни дървени кацалки и 6 стоманени хранилки, с механизъм за заключване и сто...

Разпечатай

Големите папагали имат нужда от по-просторен дом. Затова ви предлагаме клетката Wellington Play Pen, която е голяма и удобна. Оборудвана е с 4 масивни дървени кацалки и 6 стоманени хранилки, с механизъм за заключване и стойка на колелца. Включенани са също кацалка и хранилки над клетката.

Идеална е за Ара, големи видове какаду и други едри папагали.

Размери: 90x60x175 см.

Произведено в Белгия от Savic

Съвети: Преди да си купите птица, трябва да изберете клетка, която е толкова важна, колкото изборът на птицата. За да се чувства вашата птица комфортно, клетката трябва да е толкова голяма, колкото може да си позволите. Не се заблуждавайте, че щом може да си разтвоти крилете вътре това ѝ е достатъчно. Някой видове имат нужда от по-специфична форма и модел клетка, както и от различно разположение и брой на кацалките, хранилките и поилките. Консултирайте се за нуждите на избраната от вас птица в специализираните магазини.

Къпането на папагалите е част от всекидневната им грижа за перата. Спомага за премахване на натрупания прах, овлажнява кожата и перата. Ако нямате възможност да поставите постоянно къпалка в клетката, добре е да я слагате сутрин, за да може до вечерта птицата да изсъхне. Оставете птицата сама да избере кога да се къпе и никога не я насилвайте. Ако в началото не желае да се къпе, това не означава, че няма да го направи след ден, два или след седмица. Водата трябва да е хладка, но имахте предвид, че мократа птица може да се разболее, ако в стаята е твърде студено или става течение. И все пак не банята ще разболее птиците, а слабата имунна система, стресът, неправилната диета и лошата хигиена. Къпането, чрез пръскачка за цветя, не е толкова ефективно, а това е важно за добро поддържане на перата на всяка птица.

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа