играчки West Paw

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Jive® Гони серия Zogoflex™

Отскачаща топка за кучета, които обичат да гонят и хващат. Най-здравата играчка от серията! Гарантирана здравина и затова предизвикваме кучетата да го разрушат. Предлага се в екстра малък размер за малките породи, също в м...

Разпечатай

Отскачаща топка за кучета, които обичат да гонят и хващат. Най-здравата играчка от серията! Гарантирана здравина и затова предизвикваме кучетата да го разрушат. Предлага се в екстра малък размер за малките породи, също в малък размер за стандартните гоначи на топки и в голям размер за големите любители на топки.

Размери:

Xtra Small 5 см

Small 6 см

Large 8 см  

Zogoflex® и Zogoflex Air™ са направени от здрава, нетоксична, 100% рециклируема пластмаса

Произведени в САЩ!

  • Иновативни
  • Природосъобразни
  • Плуващи във вода
  • Почистват се в съдомиялна машина

Гаранция за 100% удовлетворение – еднократна замяна с нова играчка, ако кучето успее да скъса играчката!

Нашата гаранция: Продуктите West Paw Zogoflex и Zogoflex Air имат гаранция срещу повреждане от кучета. Повредените играчки се заменят еднократно. Консултантът в магазина трябва да помогне на клиента да избере правилната играчка за кучето си. Подберете играчка, която да е подходяща за поведението на вашия домашен любимец – дали обича да гони, да дърпа или да дъвче.

Zogoflex и Zogoflex Air са много здрави, но все пак някои кучета могат да ги повредят. Топката Jive е най-здравата играчка, следвана от играчката за лакомства Tux и кокала HurleyZogoflex и Zogoflex Air са направени от пластичен материал, не от гума и са 100% рециклируеми. Повредените играчки ще се изхвърлят в контейнерите за пластмаса!

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа