гранулирани

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Integra Protect Urinary Cat - профилактична храна

Integra Protect Urinary без зърно е храна за котки, разработена специално, за да се предотврати образуването на струвит и калциев оксалат. Балансираното минерално съдържание гарантира рН на урината от 6.6-6.7. В същото вре...

Разпечатай

Integra Protect Urinary без зърно е храна за котки, разработена специално, за да се предотврати образуването на струвит и калциев оксалат. Балансираното минерално съдържание гарантира рН на урината от 6.6-6.7. В същото време тази хранителна диета не съдържа зърно и поради това е подходящ за котки с непоносимост към зърнени култури. Integra Protect Urinary предпазва, помага и е вкусна.

Гранулираната храна Animonda Integra Protect Urinary се предлага в разфасовки от 0,300 и 1200 гр.

Инфекциите на пикочните пътища се появяват при около 9% от котките, един или повече пъти в рамките на първите 10 години. Пикочните камъните са най-честата причина за тях. 

Integra Protect Urinary е със специално балансирано съдържание на минерали като осигурява намален прием на магнезий и фосфор и поддържа идеално рН на урината около 6,7. Повторната поява на струвитни и оксалатни камъни е предотвратена.

Произведено в Германия от Animonda GmbH. 

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа