Тоалетни, постелки и ароматизатори

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Индикатор за заболявания за котка Health Indicator, 200 гр

ID 0602900

Индикаторът за заболявания за котка Health Indicator е иновация в грижата за уринарния тракт на мъркащия любимец. Засича аномалии в урината и показва, когато писаната трябва да отиде на лекар. Достатъчно е просто да се раз...

Разпечатай

Индикаторът за заболявания за котка Health Indicator е иновация в грижата за уринарния тракт на мъркащия любимец. Засича аномалии в урината и показва, когато писаната трябва да отиде на лекар. Достатъчно е просто да се разстелете върху постелката за котешка тоалетна и да се изчака питомецът да се изпишка отгоре. Цветът на образувалото се петно показва дали е здрав.

Индикатор за заболявания за котка Health Indicator върви в комплект със специална карта, на която са обяснени значенията на различното оцветяване на урината. Тя се използва за сравнение с цвета на пробата. Синьото, зеленото, червеното и оранжевото са сигнал за потенциален проблем.

След приключване на теста индикаторът за заболявания за котка Health Indicator се разбърква с постелката. По този начин ще се абсорбират неприятните миризми. Може да се използва с всички постелки за котешка тоалетна.

Съвет: Индикаторът за заболявания за котка Health Indicator не може да постави диагноза на животното, но е добър ориентир относно здравословното му състояние.

Как да използвате индикатора за заболявания за котка Health Indicator?

Трябва да се използва в чиста котешка тоалетна. За целта измийте съда с мек препарат, изплакнете и подсушете. Избягвайте използването на силни почистващи препарати, защото остава миризма, която може да накара животното да спре да използва съда. След това напълнете тоалетната с обикновена постелка за котешка тоалетна и разпределете индикатора за заболявания за котка Health Indicator отгоре. След като котката си свърши работата, цветът на индикатора ще се промени на мястото, където се е изпишкала. После сравнете с цветовете от картата. Синьото и зеленото показват високо pH, а червеното и оранжевото - ниско рН.

Забележка: Само ветеринарният лекар може да постави диагноза. Индикаторът за заболявания за котка Health Indicator НЕ е за „диагностика у дома“ и НИКОГА не трябва да се използва като заместител на ветеринарните грижи! Ако смятате, че котката ви има проблеми със здравето или пикочните пътища, свържете се с вашия ветеринар, дори ако резултатът не показва цветове в ниските или високите стойности на pH.

 

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа