Играчки и аксесоари

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Храна

Играчка кокал Project Blu Danube от 100% рециклирани материали, 25см

ID 8707052

Danube Вone е екологична кучешка играчка от колекцията на Danube. С лесната си за пренасяне форма, тя е мека за устата на кучето, което я прави подходяща за всички възрасти. Изработена от устойчива и качествена полиестерна...

Разпечатай

Danube Вone е екологична кучешка играчка от колекцията на Danube. С лесната си за пренасяне форма, тя е мека за устата на кучето, което я прави подходяща за всички възрасти. Изработена от устойчива и качествена полиестерна материя - направена е от пластмасови бутилки от океаните и рециклирани дрехи с цел да поддържат нашата планета чиста. Количество използвани пластмасови бутилки за продукта е 1 бр.

 

Размер: 25см

Цвят: син шеврон

 

От изобретението си преди около 100 години пластмасата се превърна в неразделна част от нашето ежедневие, но всяка година около осем милиона тона се озовава в океана, където може да бъде смъртоносна. Продуктите на Project Blu преобразуват тази пластмаса и я превръщат в рециклирана полиестерна прежда и пълнежи. Това от своя страна намалява заплахата за нашата екосистема.

80% от океанските отпадъци са от най-бедните държави в света. Работейки с местни общности, пластмасата се превръща в ценен ресурс, като се рециклира, вместо да се изхвърля.

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа