на люспи

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Храна за рибки Vipan от Sera, Германия

Храна за рибки Vipan е произведена в Германия от Sera, един от лидерите в бранша. Това е основна храна за всекидневна употреба. Приготвена е от 40 различни суровини, заради което е перфектна за всички рибки в обшия аквариу...

Разпечатай

Храна за рибки Vipan е произведена в Германия от Sera, един от лидерите в бранша. Това е основна храна за всекидневна употреба. Приготвена е от 40 различни суровини, заради което е перфектна за всички рибки в обшия аквариум.

Предлага се в разфасовки от: 12 гр. и  100, 250, 500, 1 000, 10 000, 20 000 мл.

Съдържание: рибно брашно, пшенично брашно, изсушена мая торула, Ca-казеинат, брашно от гамарус, спирулина, морски водорасли, рибно масло, коприва, люцерна, спанак.

Добавени витамини за кг: Витамин А 38200IU, Витамин D3 2000 IU, Витамин Е 120мг, Витамин B1 30мг, В2 90мг, стабилизиран Витамин С 550мг.

Качествен анализ: суров протеин 46,2%, сурови мазнини 7,9%, сурови влакнини 2,3%, сурова пепел 11,9%

*****************************************************************************************

С храни от висококачествени съставки и пребиотици (Мананологозахариди) акваристите значително повишават качеството на живот на своите рибки. Плуващите домашни любимци особено много харесват вкуса на качествените храни. Внимателно обработените изходни суровини в SERA Vipan съдържат ценни съставки като Омега мастни киселини, витамини и минерали. SERA Vipan съдържа също и пребиотици - Мананолигозахариди, които подсилват имунната система на рибките и осигуряват добрата работа на дебелото черво по естествен начин.

Мананолигозахариди са от специален щам дрожди с разнообразни функции. Като пребиотици те потискат развитието на вредните бактерии, което значително увеличава съпротивителните сили на организма срещу болести. Също подобрява храносмилането и правилното отделяне на отпадните вещества. Специалният производствен процес осигурява люспи, които не се разпадат и не замърсяват водата. Освен конкурентната си цена, SERA Vipan редуцира растежа на водораслите като намалява количеството отпадъци от рибките и осигурява здрави, и жизнени рибки.

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа