Противопаразитни средства, препарати

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Дезинфектант за клетки Beaphar с двойно действие, 500 мл

ID 140323

Дезинфектант за клетки Beaphar е страхотна високоефективна формула с двойно действие – едновременно почиства и дезинфекцира дома на домашния ви любимец. Лесен начин за премахване на замърсяванията и за справяне с мик...

Разпечатай

Дезинфектант за клетки Beaphar е страхотна високоефективна формула с двойно действие – едновременно почиства и дезинфекцира дома на домашния ви любимец. Лесен начин за премахване на замърсяванията и за справяне с микробите, които могат да причинят заболявания и инфекции.

Дезинфектант за клетки Beaphar оставя клетката чиста, здрава и миришеща свежо. Слага край на неприятните аромати, а отглеждането на малък питомец става истинско удоволствие.

Погрижете се за добрата хигиена в дома на домашния любимец и направете средата му по-здравословна, а животните - по-щастливи.

Начин на употреба: За да почистите клетката на вашия домашен любимец, първо премахнете старите или мръсни постелки. Напръскайте със спрея достатъчно, за да се втечнят замърсяванията. При необходимост оставете за няколко минути да се накиснат. След това почистете клетката с топла сапунена вода, след което отново напръскайте със спрея и оставете да изсъхне добре, преди да добавите нова постелка.

Предпазни мерки: Да не се прилага директно върху животни. Да се пази извън обсега на деца. Прочетете етикета преди употреба. Използвайте предпазни ръкавици/защитни дрехи/защита на очите/защита на лицето.

Внимание: Причинява дразнене по кожата и очите. Ако се прояви такова дразнене потърсете лекарска помощ.

Активни съставки: 5% или повече, но, по-малко от 15% нейоногенно повърхностно активно вещество, EDIA и негови соли, парфюм.

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа