Противопаразитни средства, препарати

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Beaphar ароматизатор за клетки, 600 гр.

ID 140321

CageFreshGranules - свежа алтернатива на лошите миризми, които често излизат от клетките и колибките на малките животни. Защо малките животни миришат? Натрупванията на изпражнения или урина в клетките очевидно ще миришат ...

Разпечатай

CageFreshGranules - свежа алтернатива на лошите миризми, които често излизат от клетките и колибките на малките животни.

Защо малките животни миришат?

Натрупванията на изпражнения или урина в клетките очевидно ще миришат и е време да бъдат почистени и изхвърлени. Обаче дори наскоро почистената колибка може да мирише. Причината за това е, че урината на много малки животни по начало си е със силна миризма и се използва за маркиране на територията или за привличане на партньор. В откритите пространства на природата това не е проблем, но ограничена в домашни условия, миризмата може да бъде прекалено силна.

Как помага CageFresh?

Напръскайте от препарата на пода на клетката или колибката, особено на местата, които обикновено използват за тоалетна. Продуктът действа най-добре ако се приложи на суха клетка, преди да се застели със стърготини или друга постелка. Прилагайте при всяко почистване със смяна на постелката.

CageFresh може да се изполва при всички малки животни като хамстери, плъхове, мишки, порчета, зайци и морски свинчета.

Производител: Beaphar, Холандия

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа