аксесоари

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Автоматична хранилка за риби и влечуги sera XS-Feeder

ID 121950

Надеждна автоматична хранилка с лесен и бърз монтаж Автоматичната хранилка осигурява голям запас от храна - 150 мл и е предназначена за подаване на гранули с различни размери. Количеството храна се регулира безстепенно с р...

Разпечатай

Надеждна автоматична хранилка с лесен и бърз монтажАвтоматичната хранилка осигурява голям запас от храна - 150 мл и е предназначена за подаване на гранули с различни размери. Количеството храна се регулира безстепенно с регулатор. Това позволява равномерно хранене в малки аквариуми и по-големи с много риби. sera XS-Feeder също е подходящ за използване в терариум, напр. за хранене на млади водни костенурки.


Програмирането е много просто: времето за първото хранене се задава автоматично при включване на автоматичната хранилка. При желание е възможно второ хранене на ден. Това ще последва автоматично 5 часа след първото хранене. 


Автоматичната хранилка може да се монтира върху аквариума с включената стойка или да се монтира към стъклото на открит аквариум с включения държач. XS-Feeder работи с две батерии тип AA 1.5 V (не са включени).

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа