консервирани

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Animonda Carny® 100% прясно месо за израснали котки

Animonda Carny ® придружава вашата котка във всеки стадий от живота. Carny Kitten е за малки котета, Carny Adult - за израснали котки, и Carny Senior е за котки над седем години. Специалната селекция от прясно месо за ...

Разпечатай

Animonda Carny ® придружава вашата котка във всеки стадий от живота. Carny Kitten е за малки котета, Carny Adult - за израснали котки, и Carny Senior е за котки над седем години. Специалната селекция от прясно месо за всяка серия Animonda  Carny ще накарат котката ви да иска още и още.

Минералното съдържание и размерът на храната са съобразени с възраста на котката. Типичната структура на месото е напълно запазена и това може ясно да се види, а вкусът е истински и неповторим, което котките ценят повече от всичко. Чистото месо прави най-добро впечатление, особенно на вашата котка. Вие можете да видите, че котката подушва и вкусва разликата.

Консерва 200 гр за израснали котки:

Carny Adult - говеждо + пиле

Carny Adult - мулти коктейл

Carny Adult - говеждо + сърца

Carny Adult - говеждо + агне

Carny Adult - пуйка + заек

Carny Adult - телешко

Carny Adult - пуйка + скариди

Carny Adult - пиле + пуйка + заек

Carny Adult - пиле + пуйка + скариди

Carny Adult - пиле + пуйка + патешки сърца

Консерва 400 гр за израснали котки:

Carny Adult - говеждо + пиле 

Carny Adult - мулти коктейл

Carny Adult - говеждо + сърца

Carny Adult - говеждо + агне

Carny Adult - пуйка + заек

Carny Adult - елен + боровинки

Carny Adult - треска + корени от магданоз

Carny Adult - телешко

Carny Adult - пуйка + скариди

Carny Adult - пиле + пуйка + заек

Carny Adult - пиле + пуйка + скариди

Carny Adult - пиле + пуйка + патешки сърца

Консерва 800 гр за израснали котки:

Carny Adult - говеждо + пиле 

Carny Adult - мулти коктейл

Carny Adult - говеждо

**************************************************************************

Animonda – Голямото име на деликатесна храна за домашни любимци

За много хора домашните любимци са част от семейството със статус на най-добър приятел. В продължение на три поколения компанията Stockmeyer Verwaltung AG израства до един от водещите немски производители на висококачествено месо и месни деликатеси за хора. Част от този концерн е и Animonda GmbH, която има за цел благополучието на нашите домашни любимци, като насочва своите проучвания, производство и маркетинг към висококачествените храни за котки и кучета.

Продуктът е специално създаден от любители на животните, за които качеството на живот и добруването на домашните любимци е от изключително значение. Затова те са създали рецепти, с които да осигурят на своите любимци качествено хранене, като част от качественото съществуване.

Жизненост и здраве от купата за хранене

Всички продукти са създадени в съответствие с най-новите научни открития, засягащи здравето и чувствителността на животните. Затова са натурални, свежи и без абсолютно никакви неразрешени оцветители. Подбраните свежи съставки се подготвят толкова внимателно, че техните жизнени съставки остават почти непроменени. Гарантираме, че надписът върху опаковката наистина отговаря на съдържанието. В разнообразната и добре балансирана програма на хранене на Animonda продуктите са така създадени, че да отговарят на специфичните изисквания на животните - възраст, тегло, активност, както и специални изисквания или обстоятелства като алергии, непоносимости или метаболични проблеми. Освен това сме развили и специални диети за домашни животни, страдащи от специфични проблеми.

Експерти по храната за домашни любимци ежедневно проверяват качеството. Процесът на производство е сертифициран съгласно стандарта за качество ISO 9001. Постоянно е под вътрешен и външен контрол и подлежи на внимателно научно наблюдение. В развитието на продуктите ветеринарите и експертите по хранене в Animonda си взаимодействат с водещи немски и европейски университети. Също така голям принос имат и развъдниците, любителите на домашни животни и широкото ноухау в производството на хранителни продукти.

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа