МиаЗоо и Beaphar стартират кампания

Категории

МиаЗоо и Beaphar стартират кампания

22-02-21 г.

МиаЗоо и Beaphar си партнират в информационна кампания за превенция и контрол на външни паразити при домашните любимци в първите топли месеци на годината, за да помогнат на десетки хиляди стопани на кучета да спестят проблеми с най-различни заболявания, пренасяни от обикновени паразити – бълхи, кърлежи и пясъчни мухи.

Кампанията стартира с мисия да напомни на собствениците на кучета за опасностите, свързани с разходките навън от самото начало на месец март. Поредицата от закачливи видео клипове за противопаразитна защита от Beaphar Canishield , по забавен начин описват пролетните настроения сред животните, но и опасностите, които ги очакват с ранното сезонно затопляне и стартът на все по-ранното масово разпространение на външни паразити. 

„… ние не само създаваме емоционална връзка между нас и потребителя, но го информираме, че всъщност има много лесен начин за защита на неговото куче. Beaphar Canishield® осигурява дълготрайна, тройна защита срещу кърлежи, бълхи и пясъчни мухи до 6 месеца. Това е идеално, тъй като преминаваме към лятото и есента, когато бълхите и кърлежите са най-активни. '“, обяснява д-р Сю Хюгет, бизнес мениджър за Beaphar UK.

Производителят се обръща  към  отговорните стопани, които търсят едновременно надеждна и изключително практична защита на разумна цена за своя най-добър приятел и част от семейството – кучето. Именно това предлага противопаразитният нашийник Beaphar Canishield. Специално създадена пореста материя на нашийника, дава възможност на активното вещество – Делтаметрин – да се освобождава бавно и в точна дозировка за дълъг период от време. Без да навлиза в кръвообръщението на кучето, а само чрез разпространение върху липидния слой на кожата, Делтаметрин обгръща домашния любимец в надеждна защитна “броня” като елиминира кърлежи до 6 месеца, бълхи до 16 седмици и пясъчни мухи до 5,5 месеца.

За Beaphar

Beaphar e един от европейските лидери в производството и дистрибуцията на пълна гама от продукти за грижа за домашния любимец. Топлото отношение и възприемането на домашния любимец като част от семейството е основата на философията на компанията. Собствен център за разработка и тестване на иновативни продукти за грижа е посветена именно на тази мисия.

Beaphar партнира ексклузивно с МиаЗоо ООД за България, като внася селекция от продуктови линии в унисон с местното търсене и предпочитания на българските стопаните на кучета, котки и малки животни. 

Прочетете повече за Canishield

(за потребители) Търсете продукта в дистрибуторската мрежа тук:  https://www.miazoo.com/partners.html

(за търговци) Свържете се с търговския екип на МиаЗоо сега: тел.  052/ 50 16 58  ; имейл: sales@miazoo.com или на https://www.miazoo.com/contacts.html

Вижте всички противопаразитни препарати за кучета тук.

Вижте всички противопаразитни препарати за котки. 

МиаЗоо ООД – за компанията

Facebook: Beaphar Bulgaria

YouTube: Beaphar Bulgaria

Вижте повече за Beaphar Global

Официлна страница на Canishield Global

 

Назад

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа