играчки West Paw

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Wox™ Kучетата обичат да дърпат и гонят, серия Zogoflex Air™

"Трикрака" играчка с меко ядро от пяна за кучета, които обичат да дърпата и гонят. Подходяща е и за интерактивна игра с други кучета или хора. Вътре в ядрото ѝ е инжектиран въздух и направена от издръжлив слой Zogoflex®...

Разпечатай

"Трикрака" играчка с меко ядро от пяна за кучета, които обичат да дърпата и гонят. Подходяща е и за интерактивна игра с други кучета или хора. Вътре в ядрото ѝ е инжектиран въздух и направена от издръжлив слой Zogoflex® отвън. Леко сплесната е за удовлетворяване на кучетата, които обичат да дъвчат. Трите дебели крака улесняват хвърлянето и забавното дърпане. Идеална е за интерактивна или самостоятелна игра. Освен това е водоустойчива и плуваща, а и може да се мие в миялна машина.

Размер: 10 см

Zogoflex Air™ са разработени за кучета, които играят интензивно, дъвчат, преследват и гонят играчките си и обичат да са активни на земята и във водата. Благодарение на инжектирания въздух в ядрото на топката Boz™ и трикраката Wox™ и леките подутинки, в които кучетата с удоволствие впиват зъбите си, играчките са удобни за устата на кучето и лесно могат да се хванат, също така не потъват във вода. Вложеният натурален и без химикали пенест агент в Zogoflex Air™ създава въздушни джобове, които ги правят по-удобни за захапване и също толкова здрави.  

Zogoflex® и Zogoflex Air™ са направени от здрава, нетоксична, 100% рециклируема пластмаса

Произведени в САЩ!

  • Иновативни
  • Природосъобразни
  • Плуващи във вода
  • Почистват се в съдомиялна машина

Гаранция за 100% удовлетворение – еднократна замяна с нова играчка, ако кучето успее да скъса играчката!

Нашата гаранция: Продуктите West Paw Zogoflex и Zogoflex Air имат гаранция срещу повреждане от кучета. Повредените играчки се заменят еднократно. Консултантът в магазина трябва да помогне на клиента да избере правилната играчка за кучето си. Подберете играчка, която да е подходяща за поведението на вашия домашен любимец – дали обича да гони, да дърпа или да дъвче.

Zogoflex и Zogoflex Air са много здрави, но все пак някои кучета могат да ги повредят. Топката Jive е най-здравата играчка, следвана от играчката за лакомства Tux и кокала Hurley. Zogoflex и Zogoflex Air са направени от пластичен материал, не от гума и са 100% рециклируеми. Повредените играчки ще се изхвърлят в контейнерите за пластмаса!

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа