играчки West Paw

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Tux® Лакомство - серия Zogoflex™

Играчка с възможност за поставяне на разнообразни по вид и консистенция (течни/замръзени, твърди, кремообразни) лакомства. Една от най-издръжливите и здрави играчки на марката. Пъхнете лакомството вътре или напълнете с ...

Разпечатай

Играчка с възможност за поставяне на разнообразни по вид и консистенция (течни/замръзени, твърди, кремообразни) лакомства. Една от най-издръжливите и здрави играчки на марката. 

 

Пъхнете лакомството вътре или напълнете с течност и замразете

Поставете Tux в съдомиялната машина за лесно почистване

Почувствайте силата Tux  - една от най-здравите ни играчки

 

Размери:

Small 10 см

Large 13 см 

 

Защо кучетата имат нужда от играчки?

от специалиста по поведение на кучето Rita Viel

Както хората, така и кучетата имат нужда да стимулират своя мозък за да го развиват и обогатяват своя опит. Предизвикателството да извадиш лакомството от играчката-пъзел помага за развитието на мозъка на кучето, докато то запълва времето и стомахчето си. 

 

Разнообразието е подправката на живота:

Ако използвате винаги едно и също лакомство, кучето не остава за дълго изненадано и предизвикано да опита да го извади – сменяйте лакомството. Вие може да използвате дентална пръчка, кучешки саламчета, филенца, риба или микс от няколко лакомства.

Също може да слагате течни и меки лакомства (мляко, йогурт, извара), които да замразявате в хладилника, за охлаждане през горещите летни месеци.

Не се безпокойте, че ще се изцапат – могат да се мият лесно и успешно с препарат за съдове или направо в миялната машина. 

 

***********************************************************************

 

TUX И TOPPL  ПОДХОДЯЩИТЕ  ИГРАЧКИ ПРИ КУЧЕТА С НАРАНЯВАНИЯ

Нормално е кучетата, които имат наранявания или са болни да си почиват за да могат да се възстановят. Лесно е да се каже, обаче за младите кучета това може да бъде много трудно.Те не могат да разберат, че почивката ще им помогне по-бързо да се възстановят.Особено младите, които имат толкова много енергия, но ако те са болни  това няма да им позволява да бягат и играят продължително време.

Необходимо е да намерим начин, по който те ще прекарват голяма част от ежедневието си в покой  за по-добро възстановяване, но от друга страна осъзнаваме, че е необходимо да им осигурим достатъчно предизвикателства, чрез които ще изразходват енергията си и няма да се стресират.  За много собственици на кучетатова наистина е предизвикателство и често те се справят с други проблеми през това време. Това обикновено се наблюдава основно при малки, подрастващи и/ или активни кучета.

Междувременно ние знаем, че т.нар. игри пъзел са истинско предизвикателство за кучетата, при което те използват доста умствена енергия.При тези игри, те трябва да намерят начин да извадят лакомството от играчката.Този вид игра изискава изключително малка  двигателна дейност и  по-голяма умствена дейност, която помага на кучетата да изразходят енергията си без това да оказва влияние върху заболяването им.

Ние разработихме два различни вида играчки, които могат да бъдат използвани точно за тази цел.

 

TUX е една от най-здравите играчки.Като е и подходяща за кучета със здрава захапка. Едно от най-големите предимства на TUXе, че кучета с къси муцуни като булдог и боксер  могат лесно да извадят лакомството от играчката. Няма да се дразнят, че няма да изядат последното парченце поради невъзможността си да го достигнат с език. През  лятото можете слагате  TUX в хладилника с добавени  лакомства, и да я давате на кучето да се разхлажда. Ще отнеме малко повече време докато храната замръзне, но така кучето Ви ще бъде ангажирано за по-дълго време без да бяга.

 

TOPPL е още по-предизвикателна за кучето. Това е играчка-пъзел с лакомства.Можете да  я напълните с всякакъв вид лакомства като също така можете да определяте трудността на достигане до лакомствата  според Вашите предпочитания. TOPPL е проектирана  така, че да отговаря на различните видове породи.

1)      Породите с дълги и къси муцуни могат докато си играят да извадят и последното лакомство от нея.

2)      Възрастни и по-малко активните  (болни) кучета са ангажирани изцяло от TOPPLпоради тяхната визия: непрекъснатото люлеене и търкаляне прави играчката забавна дори и със съвсем малки движения от страна на кучето.

3)      Но също така и кучетата с повишена активност биха били  заинтригувани като се сключат малката и голяма TOPPL заедно. Дентална пръчка също може да се използва и да се заключи между двете  части.

Най-важното за двете играчки е, че не е трудно дори в самото начало Вашите любимци да се доберат до лакомствата в тях.Когато е лесно в началото, това няма да отегчи Вашият любимец  и той за загуби интерес.След като вече кучето знае как „работи“, Вие можете  да усложнявате самата игра, като използвате различни по вид лакомства или да комбинирате малката и голямата част на TOPPLзаедно.

В началото можете да започнете със слагането на тяхната основна храна (суха). Те могат много лесно да я извадят, като движат самата играчка. За да ангажирате Вашият домашен любимец за известно време, ние Ви съветваме да използвате храна която е леко лепкава, като наденички или специалните кучешки саламчета. Можете да  комбинирате тези със суха храна или други лакомства или пюре от плод с кисело мляко или с булъон/супа. Не използвайте  един и същи  микс всеки път, сменяйте ги от време на време, за да поддържате интереса на кучето Ви. Открийте неговото любимо лакомство.

TUX и TOPPL мога да се измиват в съдомиялна машина, което осигурява една по-добра хигиена. По този начин няма риск да остане храна в самата играчка, което може да доведе дозамърсяване

С  TUX и TOPPL Вие гарантирате забавление на Вашето куче, без каквито и да физически натоварвания. Вашето куче ще се забавлява дори когато има здравословен проблем. Това прави всички щастливи!

 

***********************************************************************

 

Zogoflex® са направени от здрава, нетоксична, 100% рециклируема платмаса

 

  • Произведени в САЩ!
  • Иновативни
  • Природосъобразни
  • Плуващи във вода
  • Почистват се в съдомиялна машина

 

ГАРАНЦИЯ за 100% удовлетворение – еднократна  замяна с нова играчка, ако кучето успее да скъса играчката!

 

Нашата гаранция:

Продуктите West Paw Zogoflex и Zogoflex Air имат гаранция срещу повреждане от кучета. Повредените играчки се заменят еднократно. Консултанта в магазина трябва да помогне на клиента да избере правилната играчка за кучето си. Подберете играчка, която да е подходяща за поведението на кучето – дали обича да гони, да дърпа или да дъвче.

 

Zogoflex и Zogoflex Air са много здрави, но все пак някой кучета могат да ги повредят. Топката Jive е най-здравата играчка, следвана от играчката за лакомства Tuxи кокала Hurley.

 

Zogoflex и Zogoflex Air са направени от пластмаса, не от гума и са 100% рециклируеми.

 

Повредените играчки ще се изхвърлят в контейнерите за пластмаса!  

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа