препарати и хигиена

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Тоалетна за малки кученца Junior 56 x 39 x13см от Savic, Белгия

ID 0602012

Тази отворена тоалетна е идеална за кученца за тоалетни тренировки, също така като тоалетна за малки, стари кучета или кучета с ограничена подвижност, както и за малки кучета, които не могат да излязат навън. Ако се използ...

Разпечатай

Тази отворена тоалетна е идеална за кученца за тоалетни тренировки, също така като тоалетна за малки, стари кучета или кучета с ограничена подвижност, както и за малки кучета, които не могат да излязат навън. Ако се използва за кучета, винаги слагайте специална постелка за кучешка тоалетна. 

Тази отворена тоалетна за котки е идеална за котенца, по-големи котки и котки с проблеми в ставите. Тя има нисък вход, което улеснява по-малко мобилните котки да влизат и излизат.

Инструкции за употреба: Напълнете тоалетната с пълнеж за котки или кучета до линията. Трябва да отстранявате бучки от отпадъци и/или екскременти всеки ден с лопатка за отпадъци. Здравата тоалетна е изработена от издръжлив материал. За да гарантирате дълготрайтната ѝ употреба, трябва да я почиствате с мек препарат, вода и мека кърпа.

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа