препарати

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Sera pond phosvec премахва фосфатите, причина за водорасли

Защита срещу водоарсли: Ограничава хранителните вещества; Хранително състезание с водораслите; Незабавно премахва фосфатите. 500 мл са достатъчни за 5 000 л езерна вода. Фосфатите са най-важната храна за водораслите. Бързо...

Разпечатай

Защита срещу водоарсли:

  • Ограничава хранителните вещества;
  • Хранително състезание с водораслите;
  • Незабавно премахва фосфатите.

500 мл са достатъчни за 5 000 л езерна вода.

Фосфатите са най-важната храна за водораслите. Бързо се освобождава в езерцето при разграждане на замърсяванията. Това винаги е последвано от масово и опасно размножаване на водораслите.

Sera pond phosvec прамахва фосфатите лесно, бързо и дълготрайно. Неконтролираното размножаване на водораслите може да бъде спряно успешно, чрез трайно намаляване на хранителните вещества с превантивни мерки.

Начин на употреба: Разклатете преди употреба. Доза 100 мл от препарата за всеки 1000 л езерна вода (премахва приблизително 1mg/l PO4 на прилагане, не предозирайте). Обработката може да се повтори след 48 часа, ако е необходимо. Ние препоръчваме да се прилага веднъж месечно за по-голяма превенция. Млечната облачност след дозирането показва ефекта на продукта. Водата ще стане прозрачно чиста след 24 часа.

Внимание: Може да предизвика алергични кожни реакции. Може да причини сериозно увреждане на очите. Вредно за водната среда, с дълготраен ефект. При необходимост от медицинска помощ носете опаковката или етикета на продукта с вас. Сложете защитни ръкавици/защитни дрехи/защита за очи и лице. Незабавно звъннете на център по токсикология, при проблем.

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа