Лекарства

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

sera med Professional Nematol - против нематоди

Nematol • Препарат за лечение срещу нематоди, като Camallanus, кръгли червеи (Capillatia) и нематоди по дискусите (Oxyurds) за сладководни и соленоводни рибки. Предлага се в разфасовки от 10 и 50 мл. Начин на...

Разпечатай

 

 

Nematol • Препарат за лечение срещу нематоди, като Camallanus, кръгли червеи (Capillatia)  и нематоди по дискусите (Oxyurds) за сладководни и соленоводни рибки.

 

Предлага се в разфасовки от 10 и 50 мл.

 

Начин на употреба:

 

Разклати добре преди употреба!

Добави 1 мл. Nematol на всеки 40 л. аквариумна вода.

Разпредели препарата по водната повърхност с помоща на мерителната чашка и рабъркай добре водата в аквариума с помоща на лъжица или пръчица.

По време на третирането аерирай добре, изключи UV ламапта и не филтрирай през активен въглен. Лечението продължава два дни. След лечението или, ако по време на лечението водата силно помътнее трябва да смените най малко 80 % от водата на аквариума. Вие може да се справите и с ларвите, които междувременно ще се излюпят с повторно третиране след около три седмици.

Съдържание в 100 мл: emamectin benzoate 320 мг.

 

ВНИМАНИЕ!

Пази под ключ и мястото, и  ключа далеч от деца и животни. Избягвайте контакт с кожата и очите. Продуктът може да остави петна. Съхранявай на стайна температура     ( 15-25 ºС ) и без достъп на светлина. Да не се използва за животни за човешка консумация. Да не се използва след срока на годност.

Да не се комбинира с други лекарства.

Така наречените рибки Catfish и loaches може да покажат чувствителност към лекарството. Nematol не се понася добре от безгръбначни.

 

***********************************************************************

 

 

Много опасни паразити досега бяха трудни за преборване. Често трябваше да се прибягва до ветеринарно-медицински средства, които се отпускаха само с предписание от ветеринарен лекар. Тези продукти обаче не са предназначени специално за риби и приложението им е рисковано. Сега от лабораториите на Хайнсберг идва оптимално решение за акваристите.
Виж повече за фирмата производите от http://www.alphabiocare.de и ТУК

 

 

Лесна моментална помощ: sera med Professional Nematol

Сензационен успех: sera med Professional NematolПървото лекарство за тропически рибки срещу кръгли червеи (Nematoden), което се продава свободно.То се базира на патентован  комплекс, високоефективно е и е лесно за приложение.

sera med Professional Nematol е особено ефективно срещу нападащи главата кръгли червеи (Camallanus), както и срещу появяващите се предимно при скаларии и дискуси, червеи от вида Capillaria. Също така може да бъде използван успешно срещу друг неприятел на собствениците на дискуси – нематодите (Oxyurida). Едновременно с това, лекарството преборва Hüpferlinge, които са използвани като междинни приемници от Camallanus.Обобщение: На първо място това е едно свободно продаваемо, добре понасящо се и високоефективно лекарство за тропически рибки срещу най-често паразитиращите видове червеи в червата на рибите. То е течно, така че се дозира лесно и прецизно.

 

 

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа