Лекарства

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Sera Ectopur подпомага лечението

Sera Ectopur се предлага в разфасовки от 130 гр и 2.5 кг. Осигурява грижа за водата по време на третиране срещу ектопаразити и гъбички в сладководни аквариуми и езера. Стресът подпомага за появата на ектопаразити и гъбички...

Разпечатай

Sera Ectopur се предлага в разфасовки от 130 гр и 2.5 кг. Осигурява грижа за водата по време на третиране срещу ектопаразити и гъбички в сладководни аквариуми и езера.

Стресът подпомага за появата на ектопаразити и гъбички, които могат да бъдат опасни за вашите риби. Стресът се дължи на пренаселеност, лоша комбинация на риби, много висока или много ниска температура, небалансирано хранене и други. Продължителен недостиг на кислород също води до проблеми за рибите и растенията. Sera Ectopur осигурява бърза помощ. Съдържа натриев хлорид, който решава респираторните проблеми при стресови ситуации. Допълнително освобождава кислород във водата и осигурява дълготрайно подобряване на водната среда.

Инструкция за употреба: 

А) При леки инфекции и гъбични заболявания: 2 чаени лъжички ( около 5 гр.) Sera Ectopur на 25 литра вода. Разтворете необходимото количество sera ectopurв съд с аквариумна вода, след това веднага я изсипете в аквариума или езерото.

Б) При по-сериозни случаи:  Същата процедура ( 2 чаени лъжички ( около 5 гр.) Sera Ectopur на 25 литра вода), повишават ефективността на sera mycopur в сладководни аквариуми и на sera pond omnisan в градинските езера.

С) При бактериални болести: Същата процедура ( 2 чаени лъжички ( около 5 гр.) sera ectopurна 25 литра вода), повишават ефективността на sera bactopur в сладководни аквариуми и на sera pond omnisan в градинските езера.

Д) Като превантивна мярка: добавете 5 гр. sera ectopurна 50 литра вода на всеки две седмици. Така вие намалявате стреса и предотвратявате недостига на кислород. Допълнително активираните съставки подпомагат растежа на растенията.

Съдържание на 100гр.: натриев перборат 2.746 гр., натриев борат 1.692 гр., NaCl до 100гр.

130 гр Sera Ectopur са достатъчни за 600 литра вода.  Да се съхранява на сухо и хладно място. Да се пази от деца и домашни животни. Да не се използва за риби за човешка консумация.

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа