Лекарства

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Sera Baktotabs лекарство-храна за вътрешно приемане

ID 121516

Храна при бактериални заболявания с най-чести признаци издут корем, изпъкнали люспи и очи. Не влияе съществено на биологичното пречистване и не изисква пране на биологичните филтри. Активната съставка се поема веднага от р...

Разпечатай

Храна при бактериални заболявания с най-чести признаци издут корем, изпъкнали люспи и очи. Не влияе съществено на биологичното пречистване и не изисква пране на биологичните филтри. Активната съставка се поема веднага от рибата (вътрешно), което е по-ефективно от други препарати, които третират водата.

Инструкция за употреба: Хранете със Sera Bacto Tabs два пъти на ден в продължение на 7 дни. НЕ ХРАНЕТЕ с друга храна за тези 7 дни. Изключете CO2 системата и UV лампата при храненето. НЕ използвайте при морски аквариуми с мекотели! Всеки ден сменяйте по малко вода със Sera Gravel Washer. На осмия ден сменете 50% от водата и кодиционирайте (за сладка вода) със Sera Aqutan и Sera Nitrivec.

Съдържание: Риба, мая, пшенично брашно,тубифекс, миди, червейчета, масло от дроб треска, спирулина, nifurpirinol, билкови екстракти.

Да се пази от деца и домашни животни. Да се съхранява на сухо и хладно място. При хранене със Sera BactoTabs да не се използват други препарати.

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа