Лекарства

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

sera Baktotabs - лекарство-храна за вътрешно приемане

ID 121516

Храна при бактериални заболявания с най-чести признаци - издут корем,изпъкнали люспи и очи. НЕ ВЛИЯЕ СЪЩЕСТВЕНО НА БИОЛОГИЧНОТО ПРЕЧИСТВАНЕ И НЕ ИЗИСКВА СПРАНЕ НА БИОЛОГИЧНИТЕ ФИЛТРИ. Активната съставка се поема веднага о...

Разпечатай

Храна при бактериални заболявания с най-чести признаци - издут корем,изпъкнали люспи и очи.

НЕ ВЛИЯЕ СЪЩЕСТВЕНО НА БИОЛОГИЧНОТО ПРЕЧИСТВАНЕ И НЕ ИЗИСКВА СПРАНЕ НА БИОЛОГИЧНИТЕ ФИЛТРИ. Активната съставка се поема веднага от рибата (вътрешно), коеото е по-ефективно от други препарати, които третират водата.

Инструкция за използуване: Хранете със sera Bacto Tabs два пъти на ден в продължение на 7 дни. НЕ  ХРАНЕТЕ  с друга храна за тези 7 дни. Изkлючете CO2 системата и UV лампата при храненето.

НЕ използвайте при морски аквариуми с мекотели!  Всеки ден сменяйте по малко вода със sera gravel washer. На осмия ден сменете 50% от водата и  кодиционирайте (за сладка вода) със sera aqutan и sera nitrivec.

Съдържание:Риба, мая, пшенично брашно,тубифекс, миди, червейчета, масло от дроб треска, спирулина, nifurpirinol, билкови екстракти.

 

Да се пази от деца и дом.животни. Да се съхранява на сухо и хладно място. При хранене със sera BactoTabs да не се използуват други препарати.   

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа