Лекарства

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Сера бактопур, 50мл

ID 121510

Болестотворни бактерии присъстват във всеки аквариум, но имунната система на рибките ги защитава то тях. Лоши условия, стрес и неправилно хранене може да доведат до отслабване на имунната система. Бактериите причиняват мно...

Разпечатай

Болестотворни бактерии присъстват във всеки аквариум, но имунната система на рибките ги защитава то тях. Лоши условия, стрес и неправилно хранене може да доведат до отслабване на имунната система. Бактериите причиняват много заболявания, които често са трудни за откриване. Възможно е рибките вторично да се инфектират от бактерии по време на друго заболяване или след него, когато защитните сили са все още слаби. Затова препоръчваме профилактично и след прекарана болест използването на Sera Fishtamin и Sera Activant. Бели и сиво-бели точки по перките и тялото, червени язви по кожата, подутият стомах, изпъкналите очи, настръхналите люспи, загуба на апетит и забавяне на движенията са симптоми за инфектиране от бактерии. Препоръчваме да се прилага в комбинация със Sera Ectopur.

Инструкция за употреба: Разклатете преди употреба! Първи ден – 22 капки или 1мл на всеки 20л вода. Втори ден – пауза. Трети ден - 22 капки или 1мл на всеки 20л вода. По време на третиране не използувайте активен въглен, той абсорбира активните съставки. Аерирайте добре. След приключване на третирането препоръчваме частична смяна на водата и/или филтриране с активен въглен Sera Super Carbon. За повишаване естествената устойчивост на рибите срещу болести, използувайте Sera Fishtamin.

Състав: 100 мл Sera baktopur съдържа : Акрифлавин 209.7 мг , Метиленово синьо 4.95 мг , фенилгликол 0.6 гр , дестилирана вода до 100 мл.

Да не се използва за риби за човешка консумация. Да се съхранява под ключ, да се пази от деца и домашни животни. Да се съхранява при температура 15-25 °С , на тъмно. За всички сладководни аквариуми. За соленоводни да се използва само в отделен съд. Да не се използва след срока на годност. При използване на Sera Baktopur не използвайте препарати, произведени от други фирми.

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа