играчки West Paw

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Qwizl™ Предизвикателство + Дъвчене + Лакомство - серия Zogoflex™

Qwizl™ е интерактивна, нова играчка с възможност за поставяне на лакомства, която стимулира мисленето и удовлетворява вкуса на подрастващите. Проектирана да задържа вниманието на кучетата и удължава времето за изяжд...

Разпечатай

Qwizl™ е интерактивна, нова играчка с възможност за поставяне на лакомства, която стимулира мисленето и  удовлетворява вкуса на подрастващите. Проектирана да задържа вниманието на кучетата и удължава времето за изяждане на любимите им лакомства. Тя осигурява предизвикателства за ума, по време на игра. 

 

Подходяща също за трудноподвижни кучета, както и за преодоляване на стресови ситуации и страх от фойеверки или гръмотевици

 

 Интелигентен дизайн, благодарение на който аромата на лакомствата се разпространява отстрани. Здрава и устойчива на гризане. Кучетата лесно могат да я държат между лапите си докато я дъвчат.

Когато се замърси е лесно, мие се в миялна машина

 

Размери:

Small 14cm

Large 17cm

 

ГАРАНЦИЯ за 100% удовлетворение – еднократна  замяна с нова играчка, ако кучето успее да скъса играчката!

 

Нова играчка, която храни интелекта и стомаха!

 

КАКВО МОГА ДА СЛОЖА В  QWIZL?

Опитай със дентални пръчки, месни пръчки (саламчета), зелен фасул, парчета пилешко или патешко филе, кашкавал на ленти, смачкан банан, бисквити за кучета и още много… Бъди креативен!

 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Отвличане на вниманието при стресови ситуации

Qwizl е перфектна играчка за кучета по времена стресови ситуации, като например при гръмотевични бури, фойерверки или когато други хора влизат в дома ви (тяхната територия).

 

Дръжте Qwizl в ръка и я напълнете с любимото им лакомство, за да помогнете да отвлечете вниманието им от източника на стрес.

Това е успешен пробив, защото те скоро ще започнат да свързват с позитивен опит (даване на лакомство), това от което преди са се страхували.

 

Използването на мозъчна енергия също може да умори кучето, като разходките в парка. Играчките-пъзел и тези които стимулират мисленето  също могат да уморят кучето, за това не го правете твърде дълго и твърде трудно (пъзел-играчките имат степен на трудност), когато играете с малки кученца или много стари кучета.

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Qwizl's има брилянтен дизайн който позволява кучето да го държи в лапи, което го  мотивира да извади лакомството.

• Малките кученца (3 – 4 месечни) могат да използват Qwizl като инструмент окуражаващ мобилността, използването на носа за душене и изваждане на лакомството и да го научи да дъвче.

• Растящите кучета могат да научат как да пренасочват своята енергия, донасяйки лакомството с Qwizl, те също развиват мозъка си, защото изваждането на лакомството от Qwizl изисква и изобретателност.

• Израсналите кучета са мотивирани да работят усилено, докато измъкнат наградата си.

• Qwizl е особено подходяща за възрастните кучета, които са изгубили своята мобилност могат спокойно да държат Qwizl между лапите си и да се забавляват без много усилия.

• Болните или наранени кучета на които не е позволено да ходят много все още се нуждаят да изразходват своята енергия и може да се отегчат да лежат – дайте им Qwizl с храна и те ще могат да бъдат активни използвайки своя мозък и ще изразходват менталната си енергия. 

 

 

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа