Козметика и устна хигиена

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Премиум шампоан за котенца и котки Beaphar с екстракт от бял чай и коприна, 200 мл

ID 100416

Премиум шампоан за котки и малки котенца +полифеноли от грозде. Без Парабени. Неутрално рН. Свойства: разработен от нашите ветеринари, този шампоан с екстракт от бял чай и коприна хидратира кожата и подхранва кози...

Разпечатай

Премиум шампоан за котки и малки котенца +полифеноли от грозде.    Без Парабени.   Неутрално рН. 

 

Свойства:  разработен от нашите ветеринари, този шампоан с екстракт от бял чай и коприна хидратира кожата и подхранва козината на малките котенца и котките. Копринените протеинови екстракти укрепват и защитават косъма, като го правят лъскав и отразяващ светлината. Той не позволява козината да се заплита, а напротив – тя става мека и лесна за разресване. Този шампоан разкрива пълната красота на котешката козина като я прави лъскава, благоуханна и обемна. Неутралното pH защитава кожата на малките и големи котки.

 

Инструкции за употреба:  Намокрете вашия домашен любимец с хладка вода. Насапунисайте тялото със шампоана. Можете да разнесете шампоана по гърба и задната част на главата на котката. Втрийте пяната дълбоко към кожата. Изплакнете добре. В случай, че шампоан попадне в очите; веднага да се изплакне с хладка вода.

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа