терариуми

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Naturalistic терариуми от Zoo Med, САЩ

Висококачествени терариуми от стъкло и метал. Добавят малко парче екзотика във вашия дом или офис. Изцяло стъклена предна част с удобно затваряне. Метален покрив с антикорозивно покритие. Възможност за поставяне на отражат...

Разпечатай

Висококачествени терариуми от стъкло и метал. Добавят малко парче екзотика във вашия дом или офис. Изцяло стъклена предна част с удобно затваряне. Метален покрив с антикорозивно покритие. Възможност за поставяне на отражатели и лампи или комплект за осветелни на Zoo Med. Възможност за заключване (катинарът не е включен). Странична и горна вентилация за естествена смяна на въздуха в терариума.

Специалният капак на терариума не допуска инсектите за храна да излезят от терариума и пропуска UV лъчите вътре. Освен това е с водонепропускливо дъно.

Размери в сантиметри:

  • 30 х 30 х 30
  • 30 х 30 х 45
  • 45 х 45 х 45
  • 45 х 45 х 60

Производител: Zoo Med Laboratories, Inc., Сакраменто, САЩ

Приемрно подреждане на терариума - стъпка по стъпка (виж снимката по горе):

Фиг. 1 Позционирайте маркуча за водопада (ако ще инсталирате такъв) и поставете декоративната задна стена (Natural Background).

Забележка: Преди да започнете с подреждането на терариума го сложете на постоянното му място. Ако използвате за отопление Repti Therm™ Under Tank Heater (нагревател под аквариума), моля поставете го предварително.

Фиг. 2 Положете слой добре изплакнат дренаж (препоръчваме ви HydroBalls™) и сложете върху него предпазна мрежа (препоръчваме ви Naturalistic Terrarium Mesh). Моля имайте предвид, че ако ще имате водопад, трябва да пробиете малка дупка в мрежата за маркуча му.

Фиг. 3 Положете слой субстрат (например Eco Earth®) и оформете повърхността на вашия терариум.

Фиг. 4 Добавете части от дървета Мопан (например с него можете да завършите конструкцията на водопада).

Фиг. 5 Добавете останалите аксесоари и украса в терариума.

Повече информация на английски език може да намерите в pdf файла по-долу, както и на www.zoomed.com

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа