консервирани

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Лимитирана зимна серия Rafine Winter, кутия 12 бр, 4 вида х 3 бр

ID 0901473

Пауч за израснали котки от Animonda, Германия. Крехки вкусни парченца месо, обогатени с наистина гастрономически съставки, които ще разтуптят сърцето на вашата котка. Тя няма да може да се насити на паучовете Rafinе. Rafin...

Разпечатай

Пауч за израснали котки от Animonda, Германия. Крехки вкусни парченца месо, обогатени с наистина гастрономически съставки, които ще разтуптят сърцето на вашата котка. Тя няма да може да се насити на паучовете Rafinе.

Rafine Winter:

  • фазан+ круши - 3 бр
  • токачка + гъби - 3 бр
  • пуйка + телешко + сирене - 3 бр
  • птиче + заек + шунка - 3 бр

********************************************************

Animonda – Голямото име на деликатесна храна за домашни любимци

За много хора домашните любимци са част от семейството със статус на най-добър приятел. В продължение на три поколения компанията Stockmeyer Verwaltung AG израснала до един от водещите немски производители на висококачествено месо и месни деликатеси за хора. Част от този концерн е и Animonda GmbH., която има за цел благополучието на нашите домашни любимци, като насочва своите проучвания, производство и маркетинг към висококачествените храни за котки и кучета.

Продуктът е специално създаден от любители на животните, за които качеството на живот и добруването на домашните любимци е от изключително значение. За това те са създали продукт, с който да осигурят на своите любимци качественото хранене, като част от качественото съществуване.

Жизненост и здраве от купата за хранене

Всички продукти са създадени в съответствие с най-новите научни открития, засягащи здравето и чувствителността на животните: натурални свежи и абсолютно без никакви неразрешени оцветители и оцветители. Подбраните съставки се подготвят толкова внимателно, че техните жизнени съставки остават почти непроменени. Гарантираме, че надписът върху опаковката наистина описва съдържанието. В разнообразната и добре балансирана програма на хранене на Animonda продуктите са формулирани, за да отговарят на специфичните изисквания на животните: възраст, тегло, активност, както и специални изисквания или обстоятелства като алергии, непоносимости или метаболични проблеми. Освен това сме развили и специални диети за домашни животни, страдащи от специфични проблеми.

Експерти в храната за домашни любимци: опит и качество всеки ден

Процесът на производство е сертифициран съгласно стандарт за качество ISO 9001. Постоянно е под вътрешен и външен контрол и подлежи на внимателно научно наблюдение. В развитието на продуктите ветеринарите и експертите по хранене в Animonda си взаимодействат с водещи немски и европейски университети. Също така голям принос имат и развъдниците, и любителите на домашни животни, както и широкото ноухау в производството на хранителни продукти.

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа