консервирани

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Integra Protect Urinary БЕЗ ЗЪРНО с пуйка, 100 гр

ID 0901653

Integra Protect Urinary БЕЗ ЗЪРНО е разработена специално за котки и спомага да се предотврати образуването на струвит и калциев оксалат. Балансираното минерално съдържание гарантира рН на урината 6.6-6.7. В същото време...

Разпечатай

 

Integra Protect Urinary БЕЗ ЗЪРНО е разработена специално за котки и спомага да се предотврати образуването на струвит и калциев оксалат. Балансираното минерално съдържание гарантира рН на урината 6.6-6.7. В същото време, тази хранителна диета не съдържа зърно и поради това е подходящ за котки с непоносимост към зърнени култури.

 Integra Protect е ефективна и се приема много добре. 

 

Струвитните камъни в пикочния мехур, които са съставени от фосфор, магнезий и амоний, може да се появят при котките въз основа на генетична предразположеност. Понеже образуването на струвитни камъни се стимулира от пренасищането на урината с магнезий, формулировката на диетичните храни INTEGRA® PROTRECT Struvit цели чрез подобаващо намаляване на съдържанието на магнезий и пикочно-киселнни вещества да противодейства на образуването на струвитни камъни.

 

Тази диетична храна със силно намалено съдържание на магнезий се откроява с добри профилактични качества. Към тях не на последно място се включват - доброто приемане и лесното храносмилане.

В интерес на оптималното хранене, Вашата котка трябва по възможност да приема по храната на три пъти през деня. Освен това трябва да знаете, че тя ще има нужда от вода по-често, за да може чрез увеличеното отделяне на урина да се постигне желаният „измивен ефект” на пикочните пътища.

 

*******************************************************************

 

Серия INTEGRA PROTECT от ANIMONDA за котки с наднормено тегло, оскалатни камъни и струвитни камъни

 

Въз основа на проучвания на ветеринарните лекари, проблеми, като наднормено тегло, ограничена функция на бъбреците и склонност към камъни в бъбреците, принадлежат към тези болестни състояния, от които котките са все по често засегнати. Една индивидуална, свързана с вида на заболяването диета, трябва в подобни случаи обезателно да е свързана с терапевтичните мерки на ветеринарен лекар. Затова хранителна терапия, която е внимателно подбрана, може да предпази от по-нататъшни рискове, допълнително да стимулира здравето на животното, като същевременно подпомогне лечебните процеси.

 

Диетична терапия за котки

 

Днес е безспорно, че като и при нас хората, някои болестни състояние при котките изискват, освен основните мерки за лечение на лекарите, и индивидуална, според вида на заболяването на организма, целенасочена форма на хранене. Този факт е в основата на разработката на диетичната линия храна INTEGRA® PROTECT. INTEGRA® PROTECT подпомага лечението и предлага ефективна концепция за терапия.

 

Диетичната храна INTEGRA® PROTECT от ANIMONDA на практика приема задачата на хранителен мениджмънт по време на неизбежното заболяване или при хронично заболяване – през целия живот на котката. Разликата при храненето на нормални и здрави животни се състои в това, че рецептите за INTEGRA® PROTECT относно съдържанието на хранителни и минерални вещества са индивидуално ориентирани към съответното болестно състояние. INTEGRA® PROTECT е пълноценна основна храна, която покрива изцяло потребността на болната котка по време на здравословните и проблеми. На високата приемственост е отделено специално внимание, защото по време на болест животните показват много голяма чувствителност към приема на храна. Добавянето на други „запълващи” хранителни вещества и снаксове трябва да се минимизира, тъй като по този начин се застрашава успехът на терапията.

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа