играчки West Paw

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Играчки за кучета Boz™, серия Zogoflex Air™

Скачаща топка с меко ядро от пяна за кучета, които обичат да гонят, да хващат във въздуха и да дъвчат. В играчката е инжектиран въздух и е изработена от издръжлива Zogoflex® кора отвън. Достатъчно лека е, за да се хван...

Разпечатай

Скачаща топка с меко ядро от пяна за кучета, които обичат да гонят, да хващат във въздуха и да дъвчат. В играчката е инжектиран въздух и е изработена от издръжлива Zogoflex® кора отвън. Достатъчно лека е, за да се хване по време на полет, и екстра отскачаща. Направена е с грапава текстура, за да възбужда вниманието и да очарова. Идеална е за интерактивна или самостоятелна игра. Като бонус е водоустойчива и плуваща. Може да се мие в миялна машина.

Размери:

Small 6 cm

Large 10 cm

Играчките Zogoflex Air™ са разработени за кучета, които играят интензивно, дъвчат, преследват, гонят и обичат да са активни на земята и във водата. Благодарение на инжектирания въздух в ядрото (топката Boz™ и трикраката Wox™) и леките подутинки, в които кучетата с удоволствие впиват зъбите си, играчките са удобни за устата на кучето и лесно могат да се хванат, също така не потъват във вода. Вложеният натурален и без химикали пенест агент в Zogoflex Air™ създава въздушни джобове, които ги правят по-удобни за захапване и също толкова здрави.

Zogoflex® и Zogoflex Air™ са направени от здрава, нетоксична, 100% рециклируема платмаса.

Произведени в САЩ!

  • Иновативни
  • Природосъобразни
  • Плуващи във вода
  • Почистват се в съдомиялна машина

Гаранция за 100% удовлетворение – еднократна замяна с нова играчка, ако кучето успее да я скъса!

Нашата гаранция: Продуктите West Paw Zogoflex и Zogoflex Air имат гаранция срещу повреждане от кучета. Повредените играчки се заменят еднократно. Консултантът в магазина трябва да помогне на клиента да избере правилната играчка за кучето си. Подберете играчка, която да е подходяща за поведението на кучето – дали обича да гони, да дърпа или да дъвче.

Zogoflex и Zogoflex Air са много здрави, но все пак някои кучета могат да ги повредят. Топката Jive е най-здравата играчка, следвана от играчката за лакомства Tux и кокала HurleyZogoflex и Zogoflex Air са направени от пластичен материал, не от гума и са 100% рециклируеми. Повредените играчки ще се изхвърлят в контейнерите за пластмаса!

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа