играчки West Paw

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Играчка Zwig - безопасна пръчка, 35см от West Paw, САЩ

По-безопасна алтернатива на пръчките Смайващо усещане задоволява да инстинкта да дъвче, хваща и носи подходящ за съдомиялната машина и плава във вода Нетоксичен, BPA, латекс и без фталат гарация до живот - Love It Guaran...

Разпечатай
  • По-безопасна алтернатива на пръчките 
  • Смайващо усещане задоволява да инстинкта да дъвче, хваща и носи
  • подходящ за съдомиялната машина и плава във вода
  • Нетоксичен, BPA, латекс и без фталат
  • гарация до живот - Love It Guarantee®

 

Изкуствена "пръчка", така чудесно закръглена и смачкана, че хората обичат да играят с нея почти толкова, колкото и кучетата! Zwig комбинира фигури и текстури, за да създаде неудържимо дъвчене, с подскачащо действие, което продължава дори когато кучетата го носят наоколо (което те обичат да правят). Лесно е дори за малки или стари кучета да го хванат по уста или да държат между лапите, докато дъвчат. Изработена от нашия доказан и много обичан Zogoflex, Zwig има кух център, който го прави лек и издръжлив за умерени и упорито дъвчещи кучета, които харесват леката съпротива на по-гъвкавата дъвчаща играчка. 

 

Моля, не забравяйте, че безопасността на вашето куче е ваша отговорност.  Играчката за кучета не е неразрушима. Изберете само играчки, които са подходящата форма и размер за вашето куче и винаги контролирайте използването на играчката от вашето куче. Ако кучето ви е едно от малкото, които може да увредят една от нашите трудни играчки Zogoflex, моля, незабавно да прекратите използването на играчката и да се възползвате от нашата Гаранция. 

 

 

Zogoflex® са направени от здрава, нетоксична, 100% рециклируема платмаса

 

 

 

  • Произведени в САЩ!
  • Иновативни
  • Природосъобразни
  • Плуващи във вода
  • Почистват се в съдомиялна машина

 

 

 

ГАРАНЦИЯ за 100% удовлетворение – еднократна  замяна с нова играчка или връщане на парите, ако кучето успее да скъса играчката!

 

 

 

Нашата гаранция:

 

Продуктите West Paw Zogoflex и Zogoflex Air имат гаранция срещу повреждане от кучета. Повредените играчки се заменят еднократно. Консултанта в магазина трябва да помогне на клиента да избере правилната играчка за кучето си. Подберете играчка, която да е подходяща за поведението на кучето – дали обича да гони, да дърпа или да дъвче.

 

 

 

Zogoflex и Zogoflex Air са много здрави, но все пак някой кучета могат да ги повредят. Топката Jive е най-здравата играчка, следвана от играчката за лакомства Tuxи кокала Hurley.

 

 

 

Zogoflex и Zogoflex Air са направени от пластмаса, не от гума и са 100% рециклируеми.

 

 

 

Повредените играчки да се изхвърлят в контейнерите за пластмаса!  

 

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа