играчки West Paw

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Играчка Zwig безопасна пръчка, 35см от West Paw, САЩ

Това е по-безопасната алтернатива на пръчките, която предлага смайващо усещане и задоволява инстинкта на кучето да дъвче, хваща и носи. Играчката е подходяща за съдомиялната машина и може плава във вода. Нетоксичена е, BPA...

Разпечатай

Това е по-безопасната алтернатива на пръчките, която предлага смайващо усещане и задоволява инстинкта на кучето да дъвче, хваща и носи. Играчката е подходяща за съдомиялната машина и може плава във вода. Нетоксичена е, BPA, латекс и без фталат, а гаранцията е до живот - Love It Guarantee®

Изкуствената "пръчка" е така чудесно закръглена и смачкана, че хората обичат да играят с нея почти толкова, колкото и кучетата! Zwig комбинира фигури и текстури, за да създаде неудържимо дъвчене с подскачащо действие, което продължава дори когато кучетата го носят наоколо (което те обичат да правят). Лесно е дори за малки или стари кучета да го хванат с уста или да държат между лапите, докато дъвчат. Играчката е изработена от нашия доказан и много обичан Zogoflex. Zwig има кух център, който го прави лек и издръжлив за умерени и упорито дъвчещи кучета, които харесват леката съпротива на по-гъвкавата дъвчаща играчка. 

Моля, не забравяйте, че безопасността на вашето куче е ваша отговорност. Играчката за кучета не е неразрушима. Изберете само играчки, които са подходящата форма и размер за вашето куче и винаги контролирайте използването на играчката от вашето куче. Ако домашния ви любимец е един от малкото, които могат да увредят една от нашите супер здрави играчки Zogoflex, моля, незабавно да прекратите използването на играчката и да се възползвате от нашата Гаранция.

Zogoflex® са направени от здрава, нетоксична, 100% рециклируема пластмаса

Произведени в САЩ!

  • Иновативни
  • Природосъобразни
  • Плуващи във вода
  • Почистват се в съдомиялна машина

Гаранция за 100% удовлетворение – еднократна замяна с нова играчка, ако кучето успее да скъса играчката!

Нашата гаранция: Продуктите West Paw Zogoflex и Zogoflex Air имат гаранция срещу повреждане от кучета. Повредените играчки се заменят еднократно. Консултантът в магазина трябва да помогне на клиента да избере правилната играчка за кучето си. Подберете играчка, която да е подходяща за поведението на вашия домашен любимец – дали обича да гони, да дърпа или да дъвче.

Zogoflex и Zogoflex Air са много здрави, но все пак някои кучета могат да ги повредят. Топката Jive е най-здравата играчка, следвана от играчката за лакомства Tux и кокала HurleyZogoflex и Zogoflex Air са направени от пластичен материал, не от гума и са 100% рециклируеми. Повредените играчки ще се изхвърлят в контейнерите за пластмаса!

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа